ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΑΣ Κ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΛΣ;


Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Αξιότιμη κ.Χριστοδουλίδου

Επανέρχομαι στο θέμα των νυχτερινών που λαμβάνει ο κ.ΚΑΠΩΝΗΣ απο το γραφείο του κυρίου Αρχηγού,ακόμη δεν μας έχει απαντήσει το γραφείο σε τι πόστο έχει τον κύριο αυτό (ο θεός να τον κάνει κύριο) που ακόμη και σήμερα λαμβάνει όλα τα βραδινά.185€ το μήνα... ρε αθεόφοβοι χάθηκε ο κόσμος να του βάζετε 3-4 βραδινά ?? πρέπει όλα να τα πέρνει ? αλλά ας μας απαντήσει πάλι το γραφείο γιατί ο τρίτος οδηγός κ.ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ του κυρίου Α΄ Υ/ΛΣ πέρνει και αυτός όλα τα βραδινά ενώ για παράδειγμα οι άλλοι 2 οδηγοί πέρνουν σαφώς λιγότερα!!!πως γίνετε ο κ.ΔΙΑΚΟΥΜΗΣ να είναι οδηγός στον κ.Α΄ Υ/ΛΣ να πέρνει άδεια απο το γραφείο κίνησης αλλά τα βραδινά να τα καταχωρούν απο το γραφείο του κ.Αρχηγού!!!!!!Υπάρχουν συνάδελφοι που πραγματικά δουλεύουν και παράγουν έργο και δεν πέρνουν όλα τα βραδινά.υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι με οικογένειες και οικονομικά προβλήματα,μην είστε παρτάκιδες.ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.

Να υποθέσω ότι ούτε και αυτό το ξέρει ο Αρχηγός!απόρω τι γνωρίζει....όσο κάθεσαι τόσο σε εκθέτουν άτομα του πρώην αρχηγού και φίλου σου.και κάτι όσο πιο πολύ αργεί ο Διαμαντίδης να κάνει μαζί με το Παπουτσή και τα μέλη της κυβέρνησης ΓΑΠ το ΚΥΣΕΑ τόσο πιο όριμες θα είναι οι ντομάτες που θα πέσουν.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Υ.Γ. το μηνυμα θα το στέλνω σε εσάς κυρία Χριστοδουλίδου κάθε μέρα μέχρι να απαντήσει το γραφείο και μάθουν όλοι για τους 2 κυρίους τι κάνουν.
---------------------------------------------------------------------------

Σχόλιο : Να απαντήσει επειγόντως ο κλαδάρχης διοίκησης αλλά και ο υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης για ποιο λόγο οι οδηγοί του αρχηγού είναι προνομιούχοι (αν πράγματι είναι) και να αποκατασταθεί επιτέλους η δίκαιη και ίση μεταχείριση απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως τους λιμενικούς.

Πόπη Χριστοδουλίδου