ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ;


Προς: peiratikoi@yahoo.gr

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ !


Τελικά μέχρι που θα πάει η καταπίεση του προσωπικού του δευτέρου Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας από συγκεκριμένα άτομα μέσα στο τμήμα τα οποία δρουν ως ομάδα ασκώντας ψυχολογική πίεση και βία στο προσωπικό. Πώς είναι δυνατόν να απειλείτε το προσωπικό με άποψη και θέση με μεταθέσεις αποσπάσεις και «επιλεκτικές» τοποθετήσεις.

Πως είναι δυνατόν να υβρίζεται και να λοιδορείται ο Κύριος πρόεδρος του τοπικού σωματείου με το χειρότερο τρόπο, πως είναι δυνατόν εσύ κύριε πρόεδρε και ανέχεστε αυτήν απαράδεκτη κατάσταση, μήπως η συναδελφική αλληλεγγύη έχει και όρια, πως είναι δυνατόν να είναι μέλη σωματείου με ιερούς σκοπούς για τους εργαζόμενους άτομα με ακραία αντισυναδελφική συμπεριφορά. (πάνω σε αυτό το θέμα πρέπει να ενεργήσεις σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου το οποίο γνωρίζεις τι προβλέπει σε τέτοιες συμπεριφορές, δεν έχεις καμιά δικαιολογία, έχεις ιδία αντίληψη για τα τεκταινόμενα και σίγουρα θα κατηγορηθείς ότι τα υποθάλπεις).

Τι κάνει ο κατά τα άλλα καλός Λιμενάρχης . Μήπως κάποιοι έχουν γίνει λιμενάρχες πάνω από τον λιμενάρχη. Μήπως τον ξεγελούν οι γλύφτες και οι ψεύτες.

Μπορούν να μας πουν σε ποιες παραμεθόριες περιοχές όπως οι άλλοι συνάδελφοί τους έχουν υπηρετήσει τον Ελληνικό Λαό τόσα χρόνια αυτοί που θέλουν να επιβιώνουν εις βάρος των άλλων.

Οι εποχές των γλειφτών των ψευτών και των λαμογιών πάνω στην οποία είχε οικοδομηθεί το κράτος της χρεωκοπίας των θεσμών, αξιών και αξιολογήσεων έχει τελειώσει και μαζί του θα πρέπει να τελειώσουν και τέτοια φαινόμενα.

Και εγώ θα είμαι εδώ μέχρι επιτέλους να τελειώσουν. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.


---------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο : Αν όσα γράφει ο αναγνώστης συμβαίνουν στο λιμεναρχείο Πατρών κ. Τζάτζαλε, τότε οφείλετε να λάβετε επειγόντως μέτρα ή διαφορετικά να ομολογήσετε δημοσίως ότι δεν είστε εσείς Λιμενάρχης και ότι κάποιοι σας "καπελώνουν" με την άδειά σας. Όσο για τον πρόεδρο της τοπικής ένωσης Αχαϊας, στο peiratiko έχουν σταλεί στο πρόσφατο παρελθόν πολλές καταγγελίες για την "αντισυναδερφική συμπεριφορά του" και θα τον παρακαλέσουμε να απαντήσει ο ίδιος προσωπικά άμεσα με επιστολή του.

Πόπη Χριστοδουλίδου