ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ...


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ peiratikoi@yahoo.gr

Πόσο μπορεί κανείς , αδιαφιλονίκητα, να παραμείνει ηθικά τε και επαγγελματικά ανέπαφος στις όποιες αιτιάσεις και φτηνές καταγγελίες, που κατά περίπτωση και κατά απεχθή συντεχνιακή αλληλεγγύη , ορισμένα (προφανώς τεμπελόσκυλα) στελέχη του Λιμενικού Σώματος προσπαθούν δια της Cyber uploading (sta ellinika) διαδικασίας να αναρτήσουν στους διάφορους ιστοτόπους , που σχετίζονται με τη ναυτιλιακή και Λιμενική πραγματικότητα.
Ο ομιλών δια της γραφής , έχει υπηρετήσει , πέραν των 17 ετών σε επιχειρησιακές μονάδες ( για να το βουλώνουν τα αμόρφωτα λιλιπούτια συνδικαλιστάκια... ) και ουδέποτε ανέχθηκε να του επιβάλλονται τόσο οι κενόδοξοι και ψυχοπαθογενείς ανώτεροί του ( δηλωμένος στρατιώτης αλλά το δημόσιο συμφέρον και η προσωπική του αξιοπρέπεια τελεί εν αυστηρά προστασία) όσο και οι ανεγκέφαλοι συνδικαλίζοντες και ανεγκέφαλοι συνάδελφοί του ( κατ΄ευφημισμόν βέβαια ).

Η δύναμη του κάθε στρατιωτικού - Λιμενικού ( κύριοι Τσελεπάρχες - τρομάρα σας) είναι η γνώση , η προσήκουσα προστασία των νενομισμένων για την αξιοπρέπεια του τιμών που πρέπει να του αποδίδονται (και ο λιμενοφύλακας είναι σημαντική αν όχι η σημαντικότερη διοικητική οντότητα στο Σώμα) αλλά συγχρόνως και το «δημιουργικό» θράσος του - ναι αυτό - που έχει την ισχύ να μεταβάλει την στρατιωτική πειθαρχία (σίγουρα το πρωτεύον στοιχείο της διοίκησης ) σε παραγωγική διαδικασία διεκπεραίωσης της εργασιακής καθημερινότητας .

Τι διαβάζουμε λοιπόν κάθε μέρα ( ελέω πάσης μαλακίας) ? τον κάθε τυχάρπαστο αρχιτεμπελχανά , να προτρέπει τη στρατιωτική ηγεσία (εγώ μόνο αυτή καταλαβαίνω ως ηγεσία - συγχωρέστε με) :
- για άμεση ενεργοποίηση των μεταθέσεων ( που να βρεί ρε άμεσα τα λεφτά , δεν βλέπεις τις πληρωμές του ΟΣΕ -λες και ο Αρχηγός κρατάει τις μεταθέσεις , εμφορούμενος την αρχηγική του αμετροέπεια και αδικαιολόγητη επιμονή του, κατά των άμοιρων βαθμοφόρων , που διαβιούν εντός των τειχών του ΛΣ
- για υποβοήθηση του ήδη υπάρχοντος πληρώματος στου Τσελέπη, πριμοδοτώντας ανηλεώς το επί χρόνια αποτυχημένο επιχειρησιακό σχέδιο (δεν γελάω ακόμα), που διατάσσει την επάνδρωση (στελέχωση) του κεντρικού λιμένος ,με αποσπασμένους από το Υπουργείο βαθμοφόρους , για να παίρνουν άδειες το καλοκαιράκι οι παλιοί του Τσελέπη ( 10- 15 μόνο χρονάκια στο ΛΣ τα μικρούλια)
- για ρουφιανιά κατά ανωτέρων ( έτσι πρέπει να τους λέμε - δεν είναι ντροπή , δεν το μάθατε ακόμα ότι υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι στο ΛΣ μικρούλια?) , αλλά και την αντιδεοντολογική και πρωτίστως ύποπτη γαλιφιά καθώς και πανθομολογουμένως ερασιτεχνική (χωρίς λόγο) « παραμύθι» υποστήριξη των κατωτέρων , πουλώντας τους φρούδες ελπίδες για εργασιακή ευδαιμονία .


Τέλος, ρε μπαγάσιδες όλα αυτά !!!!! Αν θέλετε να άλλαξουν τα πράγματα , ξεσηκωθείτε ( και εγω μαζι σας) πραγματικά , καντε το για όλους και όχι για την ατομική σας υπηρεσιακή κάλυψη ( ή όλοι στα καλά ή κανένας) τέλος σε όλα αυτά τα φαινόμενα ,
συνδικαλιστάκια - αμόρφωτα και απαίδευτα , που το μόνο που πράξατε , προσπαθώντας απεγνωσμένα να διασώσετε τον εξευτελισμό σας, είναι μια χωρίς ρυθμό μάζωξη, που ας είναι καλά τα αξιόλογα στελέχη μας που τη στήριξαν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους . Πως γίνεται βρε αμόρφωτοι κρετίνοι (συγνώμη στους κρετίνους) , μετά από χρόνια ματαίας και στοχευμένης συνδιαλλαγής με εξωλιμενικούς πολιτικούς παράγοντες και μετά από αγώνες υπέρ προσωπικών βωμών και κομματικών συμφερόντων, να ζητάτε τη συμπαράσταση των συναδέλφων μου ?(όχι δικών σας φυσικά) .
Όποιος θέλει να λέγεται συνδικαλιστής πρέπει υποχρεωτικά και χωρίς σχόλια :
- να είναι διαβασμένος , καλλιεργημένος (για να μπορεί να γίνει ταγός μας )
- να έχει ήθος και γνώμη ( όχι μόνο άποψη, έχουμε πολλούς τέτοιους )
- να μην συναγελάζεται με τους θεσμικούς και πολλώ μάλλον εξω-θεσμικούς πραιτοριανούς , για τη διασφάλιση των ατομικών του συμφερόντων
- να δίνει ένα κομμάτι από τη ζωή του , για την υποστήριξη του ρόλου του
- να μην αρκείται μόνο σε σπέκουλες ,φιέστες και σε μεθοδευμένες παραπλανητικές εξαγγελίες , για να δικαιολογήσει την λανθάνουσα ύπαρξή του στον συνδικαλιστικό χώρο (παναθεμά σας , συνδικαλιστές του κ..)

Η ηγεσίες και οι εξουσίες είναι ευτυχισμένες που έχουν εσάς , αμόρφωτα παιδαρέλια , απέναντί τους . Το διασκεδάζουν αφάνταστα όταν ξέρουν ότι με 2-3 ρουσφετάκια είστε έτοιμοι να πουλήσετε την .....σας .
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,
ΩΣ έκκληση για άρνηση σε όλα αυτά που γίνονται από άλλους με την υπογραφή σας ,
ως ύστατη προσπάθεια να απαλλαγούμε από αυτούς που χαριεντίζονται με την μιζέρια τους
ΔΗΛΩΣΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΣ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ, ΣΩΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ .
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ (ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΓΡΑΦΤΟΥΝ) ,
ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ
ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ στα στελέχη του Λιμενικού ,
Έχουμε το καλύτερο επίπεδο στελεχών, ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ


Mε τιμή
Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ