ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

εισθε αποκομμένοι απο το υπόλοιπο Λ.Σ, κάνοντας ηλιοθεραπεία, κολύμπι και γυμναστική στην Μονάδα σας !!!


Προς: peiratikoi@yahoo.gr

Χαιρετώ την ιστοσελίδα σας και όλους τους αναγνώστες.

Αφορμή για να σας γράψω αυτή την επιστολή, δεν είναι άλλη απο αυτή της επιστολής του κ.κ. Γ.Π.
Κατ'αρχάς θα έπρεπε να ντρέπεται ο εν λόγω κύριος για τα όσα γράφει. Ψεύδεται και πάνω απ'όλα στον εαυτό του, προσπαθόντας να υποβαθμίσει τη νοημοσύνη μας και να πιστέψουμε τα όσα γράφει για να "ξεφύγει" των όποιων ευθυνών των απο το γεγονός της 25ης Μαρτίου.
Κατ'αρχάς, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ??
ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ??? Πως γίνεται αυτό όταν ο ίδιος βατραχάνθρωπος γίνατε κατα τη θητεία σας στις τάξεις του Λ.Σ., και συγχαρητηρια για αυτό.
Δεν σας κάνει όμως ανώτερο απέναντι σε κανένα απο τα παιδιά, που επίσης φτύσαν αίμα ως έφεδροι στις Ε.Δ. του Στρατού Ξηράς, και όχι σαν αξιωματικοί "αδελφού" σώματος, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Κάνετε ανάλυση για το πώς γίνεται επιλογή στις Ε.Δ. του Σ.Ξ., χωρίς καν να γνωρίζετε τα κριτήρια.
Ίσως αυτά, που γράφετε να αποτελούσαν σημερινά κριτήρια, αλλά και πάλι είστε ανενημέρωτος.
Όσα απο τα παιδιά υπηρετούν σήμερα στα Κ.Ε.Α. έχουν επιλεγεί, έπειτα απο την ίδια αθλητική δοκιμασία όπου περνάει και ένας βατραχάνθρωπος, για να εισαχθεί στη ΔΥΚ και να ξεκινήσει την εκπαίδευσή του, και περεταίρω μετά απο το τμήμα προκεχωρημένης εκπαίδευσης, ώστε να κερδίσουν επάξια το διακίωμα να λέγονται καταδρομείς.
Όπως και στη ΔΥΚ, όσοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, κόβονται και πάνε στα σπίτια τους, με σαφέστατα μεγαλύτερη δυσκολία αυτή της ΔΥΚ.
Μετά κάθεστε και κατακρίνετε τα παλικάρια των ΚΕΑ ότι βγαίνουν, έστω και όχι όλοι, απο το σχολείο ΣΕΑΛΣ, χωρίς να το αξίζουν.
Δεν θα διαφωνήσω μια και ως ΚΕΑτζης, γνωρίζω περιπτώσεις.
Μην ξεχνάτε όμως ότι διοικητής είσαστε ο ίδιος και εσείς υπογράφετε τα πτυχία των. Κατακρίνετε τους ανωτέρους σας, γιατί σας κάνουν παράπονα.
Αλλά θα έχετε ξεχάσει μάλλον ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ήλθαν σε εσάς για να γίνουν αντικείμενο να βγάζει ο κάθε ένας τα αποθημένα του απο τη ΜΥΚ, ούτε για να γίνουν βατραχάνθρωποι.
Σας εμπιστεύονται για να εκπαιδευτούν άρτια σε κάποια θέματα, τα οποία απο ότι τελικά φαίνεται ούτε ο ίδιος γνωρίζετε.
Δυστυχώς εσείς έχετε το πάνω χέρι σε αυτά, έστω και εάν δεν θα έπρεπε τελικά. Και μιλάτε εσείς για συναδέλφους και ρουσφέτια για να βγάλουν το σχολείο αυτό, όταν τα δωράκια και τα τραπέζια προς τη διοίκηση πάνε και έρχονται συνέχεια...
Μιλάτε για ασχετοσύνη στα όπλα, όταν γνωρίζετε πολύ καλά ότι το μόνο, που κάνατε,
7 μήνες ήταν να τρέχετε, να καψονάρεστε, να δοκιμάζεστε και να κολυμπάτε, με τον πρώτο μήνα εξ'αυτών να κάνετε αγκαρείες και βαψίματα στη ΔΥΚ και άλλον ένα να κάνετε μαθήματα, με αποτέλεσμα να εισάγονται παλικάρια στο σώμα όπου ως έφεδροι, μερικοί απο αυτους, απεφοίτησαν απο το σχολέιο της ΔΥΚ, όπου ήξεραν να τρέχουν, να κολυμπάνε και να βουτάνε, αλλά δεν ήξεραν, πως λειτουργεί ένα τυφέκιο Μ16.
Πλέον βέβαια γνωρίζουν.
Ξεχνάτε σκόπιμα να ανφερθείτε σε σχολεία της τότε ΜΥΚ, όπου βγήκαν 30+ άτομα, και κάποια απο αυτά είναι στη μονάδα σας σήμερα...
Σας διαβεβαιώ λοιπόν ότι τα συγκεκριμένα 2-3 σχολεία, τα πέρναγε με ευκολία μία απλά καλή αθλήτρια του τριάθλου.
Ας προχωρήσουμε όμως στο δια ταύτα.

Έχετε το θράσος να μιλάτε για "ασχετοσύνη" των ανδρών ΚΕΑ και τις χαμένες σφαίρες σε πλοίο κατα την έρευνα.
Ξεχνάτε μάλλον αυτές των δικών σας παλικαριών επί δύο συναπτά έτη στα Θεοφάνεια, όπου τους έφευγαν οι σφαίρες σαν κουφέτα απο την τσέπη και σκάγανε στα πόδια συναδέλφων.
Ξεχνάτε όταν πήγατε μία και μοναδική φορά σε πραγματική επιχείρηση, την περιβόητη εκείνη με τον Τσέχο πειρατή, όπου ο ένας πυροβολούσε τον άλλον, με αποτέλεσμα ένας δικός σας άνθρωπος, εν αποστρατεία πλέον και με όνομα που θυμίζει...Delicatessen, έχει ακόμα τα κουσούρια απο τη σφαίρα του συναδέλφου του, όπου παρ'όλα αυτά, αντί να φύγει απο τις τάξεις της ΜΥΑ, αντιθέτως παρασημοφορήθηκε...

Μιλάτε για τα ΚΕΑ Θεσσαλονίκης.
Θα είσθε μάλλον παράφρων να γράφετε κάτι τέτοιο, όταν τα παλικάρια αυτά κάθε ημέρα βγάζουν ασπροπρόσωπο το Λ.Σ. με πράξεις, και όχι με "παπάτζα" και λόγια εντυπώσεων και εντυποσιασμού.
Λέτε ότι δεν αξίζουν το αντιτρομοκρατικό επίδομα, επειδή οι ίδιοι δεν το λαμβάνετε, επειδή λαμβάνετε ήδη ένα υπέρπολλαπλάσιό του, 2 φορές το χρόνο, την επονομαζόμενη συντήρηση.
Αυτό ίσως θα έπρεπε να πάτε να το πείτε στη μητέρα του Μαρίνου Ζαπάτη.
Ότι δεν άξιζε ο υιός της το επίδομα αυτό...
Να πάτε να το πείτε στα παλικάρια των κλιμακίων, όπου παίζουν κάθε μέρα κυνηγητό με λαθρέμπορους, έμπορους ναρκωτικών και κακοποιούς και ακούν τις σφαίρες να σφυρίζουν δίπλα στα κεφάλια τους, ενω εσείς κάθεστε οχυρωμένοι στη μονάδα σας, μακριά απο όλους τους άλλους και πλήρως αποκομμένοι απο το τί γίνεται στο υπόλοιπο Λ.Σ., κάνοντας το μπανάκι, την ηλιοθεραπεία, τη γυμναστική σας, την εκαπίδευσή σας και τα Barbecue σας, μην τηρόντας καν ένα σταθερό ωράριο.
Και τελος πάντων, για πείτε μας, αξιότιμε Κύριε ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ. ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ Κ.Ε.Α. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.
Για το "ΟΧΙ", απλά κοιτάξτε τον καθρέπτη σας.
Μάλλον θα έχετε επιλεκτικότατη μνήμη, δεν εξηγείται διαφορετικά.
Αναφέρεστε σε χρήματα, όπου σπαταλάμε ώς κλιμάκια και τα στερούμε εν ολίγοις απο εσάς, αλλά ξεχνάτε τις δωρεές, όπου σας χαρίσαμε, όπου και αποκτήσατε τις στεγανού τύπου καταδυτικές στολές.
Ήταν δώρο απο τα ΚΕΑ προς τους συναδέλφους μας, όπου βουτάνε στα βρωμόνερα, ώστε να μήν καταλήξουν στο νοσοκομείο, με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Να σας θυμήσω δε, ότι η πρώτη μονάδα όπου λειτούργησε στο Λ.Σ. ονομαζόταν Μονάδα Ειδικών Αποστολών (ΜΕΑ) και μετέπειτα διασπάστηκε σε Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών και Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, όπου απαρτιζόταν επίσης απο αυτοδύτες εώς εκείνη την εποχή.
Παρουσιάζεστε ως "άντρες" και εμείς τα παιδάκια, αλλά την ανδρεία εκείνου, όπου έδινε τα συνθήματα στην παρέλαση έξω απο το άγημα με πολιτικά, ακόμα περιμένουμε να τη δούμε.
Παρουσιάζεστε ως οι ένανδροι και οι δουλευταράδες, και όμως, η μόνη σας δουλειά είναι να στέλνετε τα παλικάρια σας να βουτάνε στα βρωμόνερα του Πειραιά και της υπόλοιπης Ελλάδος και να κρύβεστε στα γκαράζ κτιρίων, οταν σας φωνάζουν για μέτρα τάξεως, με την πρόφαση ότι δεν γνωρίζετε τακτικές τύπου ΜΑΤ.
Και όμως, εσείς τους εκπαιδεύετε στο ΣΕΑΛΣ στο αντικείμενο αυτό.
Φυσικά και δεν είναι όλα τα παλικάρια σας έτσι, όπως και δεν είναι και όλα των ΚΕΑ τέλεια ή άξια να υπηρετούν εκεί, και το λέω με κάθε γνώμονα, μια και διατηρώ πολύ καλές φιλικές σχέσεις με παλικάρια, που υπηρετούν ακόμα ή έχουν φύγει απο τη μονάδα σας.
Το περί νύχτας, εργασίας στην παραλιακή ζώνη κλπ, ας μην το σχολιάσουμε.
Τέλος, εάν θα έπρεπε να λάβετε κάποιες πληροφορίες για το πόσο ικανά να φέρουν το όνομα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας τα ΚΕΑ, ρωτήστε τον ένα και μόναδικό αρμόδιο εν Ελλάδι στα θέματα αυτά.
Την Ε.Κ.Α.Μ., και θα σας διαφωτήσει σχετικά.
Πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεστε, που βγαίνετε και θίγετε συναδέλφους σας και καταφέρνετε να τους φέρνετε σε σύγκρουση με τον τρόπο, που χρόνια τώρα καλλιεργείτε και προπαγανδίζετε, προσπαθόντας να δημιουργείτε διχόνοια μεταξύ μας.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί μας αναγκάζετε να βγάζουμε τα δικάς σας άπλυτα στη φόρα, και πέφτοντας τόσο, μα τόσο χαμηλά, ακολουθόντας τη δική σας μέθοδο.
Μόνο που εμείς γράφουμε την αλήθεια, έστω και ανώνυμα.
Βλέπετε, ειμαστε απλοί υπαξιωματικοί, ενώ εσείς Γαλαζοαίματος, άρα και βρείτε τα και μεταξύ σας με τον γαλαζοαίματο που αναφερεστε και "φωτογραφίζετε".
Ζητώ συγγνώμη απο όλα τα παλικάρια της ΜΥΑ, που θίχτηκαν απο αυτά και δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα γράφονται στο παρόν, αλλά, δυστυχώς είναι ο δρόμος, όπου ο ίδιος ο διοικητής σας διάλεξε.

Ανώνυμος.