ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ !










Προς:peiratikoi@yahoo.gr

Αγαπητοί Πειρατικοί συντάκτες,

Με αφορμή, μια από τις τελευταίες αναρτήσεις σας, με θέμα την επίδειξη, που πραγματοποιήθηκε στις 20/4 , για τα μέλη της αντιτρομοκρατικής επιτροπής του ΟΗΕ , θα πρέπει να αναφερθεί ότι σχεδιάσθηκε και εκτελέσθηκε από άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) και όχι γενικά και αόριστα από τις Ειδικές Μονάδες του ΛΣ όπως λανθασμένα γράψατε .
Δεν ξέρω εάν αυτό έγινε σκόπιμα , από άγνοια ή από παραπληροφόρηση , είναι προφανές όμως ότι αγνοείτε συστηματικά το σημαντικό έργο και την ιστορία της ΜΥΑ.
Δράττομαι της ευκαιρίας όμως, προκειμένου να γίνουν γνωστά σε όλους , όλα αυτά τα τραγελαφικά, που βιώνουμε, εδώ και πολλά χρόνια , σ’ αυτό τον χώρο, που καταχρηστικά από ορισμένους , ονομάζεται Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.
Τι είναι οι Ειδικές Δυνάμεις του ΛΣ
Θεωρητικά μιλώντας , σύμφωνα με την επικρατούσα αντίληψη, που υπάρχει σήμερα , Ειδικές Δυνάμεις θεωρούνται η Μονάδα Υποβρυχίων αποστολών (ΜΥΑ), καθώς και τα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) .
Είναι όμως πραγματικά έτσι;
Όχι και διαβάζοντας προσεκτικά τα παρακάτω θα γίνει αντιληπτό το γιατί..
Οι άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών –από τον Διοικητή έως τον νεώτερο Λιμενοφύλακα - έχουν διέλθει με επιτυχία από το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών του ΠΝ στο οποίο το ποσοστό επιτυχούς αποφοίτησης κυμαίνεται στο 6% -8%.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από τους 100 υποψήφιους, που αρχικά εισέρχονται στο πρόγραμμα επιλογής-εκπαίδευσης αποφοιτούν 6-8 μετά από 30 εβδομάδες επίπονης εκπαίδευσης.
Το πρόγραμμα επιλογής της ΜΥΚ είναι κοινό για τα στελέχη του ΠΝ του ΛΣ και των Καταδρομών του ΣΞ.
Αντίθετα τα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών στελεχώνονται από άνδρες, που αποφοιτούν από το Σχολείο Ειδικών Αποστολών ( ΣΕΑΛΣ) διάρκειας 40 ημερών, με ωράριο 8-3 ενώ το ποσοστό επιτυχούς αποφοίτησης είναι 100% .
Με άλλα λόγια αποφοιτούν όλοι όσοι αρχικά εισέρχονται στην εκπαίδευση, που πραγματοποιείται από άνδρες της ΜΥΑ στον Άγιο Κοσμά .
Όσες φορές από την Διοίκηση της ΜΥΑ επιχειρήθηκε η εφαρμογή ενός συστήματος επιλογής στο ΣΕΑΛΣ οι πιέσεις, που της ασκήθηκαν από Υπηρεσιακούς ή μη παράγοντες ήταν τόσο μεγάλες ώστε το εγχείρημα δεν είχε επιτυχή κατάληξη.
Οι κραυγές του τύπου «…γιατί ταλαιπωρείται τα παιδιά κλπ…» ανέστειλαν κάθε σοβαρή προσπάθεια επιλογής και έκτοτε ουδείς ασχολήθηκε με το θέμα αυτό.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μια γυναίκα με καλή φυσική κατάσταση θα μπορούσε να αποφοιτήσει από το ΣΕΑΛΣ , όπως φυσικά και κάθε άνδρας κατηγορίας Ι1 που υπηρετεί στο Σώμα.
Παραθέτω έναν συνοπτικό πίνακα ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα της πραγματικότητας

ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ

ΔΥΝΑΜΗ
ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΕΑΛΣ
ΜΥΑ
85
6%-8%
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 33 ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ 0 (ΜΗΔΕΝ). ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ)
ΚΕΑ
400-500
100%
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 40 ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ 40

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω αριθμητικά στοιχεία και το γεγονός ότι οι άνδρες Ειδικών Δυνάμεων δεν μπορεί να είναι μαζικής παραγωγής , τα συμπεράσματα δικά σας για την απάντηση του αρχικού ερωτήματος.
Το επιχείρημα ότι οι εκπαιδευόμενοι στο ΣΕΑΛΣ έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του ΣΞ και κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να περάσουν καμία επιλογή είναι τουλάχιστον αστείο για τους παρακάτω λόγους

1. Οι έφεδροι που υπηρετούν ως Καταδρομείς ή Πεζοναύτες δεν περνούν από κανένα πρόγραμμα επιλογής. Πώς να περάσουν άλλωστε από επιλογή , όταν οι ανάγκες του ΣΞ είναι 500 άνδρες ανα σειρά και οι εθελοντές 200 με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι 300 να υπηρετούν παρά την θέλησή τους;

2. Εδώ και πολλά χρόνια , με τις συνεχείς μειώσεις θητείας απασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά σε σκοπιές και αγγαρείες, ενώ η εκπαίδευσή τους είναι περιορισμένη και εξαιρετικά υποβαθμισμένη

3. Οι έφεδροι, που υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις του ΣΞ δεν διέρχονται ούτε από το βασικό Σχολείο του όπλου , αυτό των Καταδρομών.
Συνεπώς οποιοσδήποτε άνδρας κατηγορίας Ι1 μπορεί να υπηρετήσει ωε έφεδρος στις Ειδικές Δυνάμεις του ΣΞ. Όμως ακόμα όμως κι αυτή η ελάχιστη απαίτηση δεν αφορά τους Αξιωματικούς που υπηρετούν στα ΚΕΑ . οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι αστράτευτοι παρά τα αντίθετα που ορίζει ο σχετικός κανονισμός.
Όπως γίνεται αντιληπτό από τα ανωτέρω το ΛΣ δεν μπορεί πλέον να ισχυρίζεται ότι διαθέτει έναν τόσο μεγάλο αριθμό «Ειδικών Δυνάμεων», που αριθμητικά ξεπερνούν τις αντίστοιχες toυ Στρατού Ξηράς!!!
Τα ΚΕΑ, που το ισοδύναμό τους στην ΕΛΑΣ είναι οι ΟΠΚΕ ή οι συνοριοφύλακες αποτελούν την ευκολότερη μέθοδο, που υπάρχει, σήμερα στην χώρα μας, για να εισπράττει κάποιος ειδικά επιδόματα και το σπουδαιότερο ΔΙΠΛΑ ΕΞΑΜΗΝΑ, χωρίς κανένα κόπο.
Παράλληλα η έλλειψη πολιτικής για την δημιουργία νέων Κλιμακίων , η ίδρυση των οποίων γινόταν έως σήμερα για την ικανοποίηση των τοπικών πιέσεων και όχι μετά από εκτίμηση των αναγκών του Σώματος δημιούργησε μια στρεβλή κατάσταση καθώς πολλοί είναι αυτοί που αισθάνονται ότι τα ΚΕΑ φτιάχνονται, για να υπηρετούν οι ίδιοι στον τόπο καταγωγής τους..
Πως αλλιώς μπορούν να εξηγηθούν οι υπεράριθμοι στο ΚΕΑ Θεσσαλονίκης ή οι πέντε πυροτεχνουργοί στο ΚΕΑ της Πάτρας σαφώς περισσότεροι απ’αυτούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας;
Πληρώνει οδοιπορικά το κράτος για τις μετακινήσεις τους…
Σε γενικές γραμμές τα πληρώματα των σκαφών εκτελούν δυσκολότερα καθήκοντα, κατά συνέπεια δεν θα ήταν λογικό τα χρόνια υπηρεσίας στα σκάφη να προσμετρούνται διπλά;
Με τα παραπάνω δεν θέλω να πω ότι στα ΚΕΑ δεν υπηρετούν άξιοι άνδρες.
Το αντίθετο μάλιστα.
Απαιτείται όμως επιλογή για να βρεθούν.

Γιατί είναι σημαντική η επιλογή

Επιμένω στην Επιλογή διότι , η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού (η οποία εξασφαλίζεται με την διαδικασία Επιλογής) αποτελεί το 75% της συγκρότησης μιας Ειδικής Μονάδας και την ουσία των Ειδικών Δυνάμεων.
Για να καταλάβεται τι συμβαίνει στην αντίθετη περίπτωση θα σας παραθέσω ένα πραγματικό γεγονός την ορθότητα του οποίου μπορείτε εύκολα να ελέγξετε
Το 2005 η Διοίκηση της ΜΥΑ έλαβε την κατεπείγουσα εντολή για αποστολή στο Λιμάνι του Πειραιά τμήματος της Ομάδας Ειδικών Επεμβάσεων προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει έναν ένοπλο
ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε κρυφτεί σε ένα από τα παραβεβλημένα πλοία.
Ενώ ήδη είχε ξεκινήσει ο έλεγχος του πρώτου πλοίου , εμφανίστηκε μια ομάδα ΚΕΑ (η ανταπόκρισή από τον Αγ. Κοσμά ήταν ταχύτερη) και λίγο αργότερα ακούσαμε τη ρίψη αρκετών πυροβολισμών έξω από το πλοίο το οποίο ελέγχαμε.
Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν , ότι οι άνδρες των ΚΕΑ παραλίγο να πυροβολήσουν ο ένας τον άλλο…
Την παραπάνω ιστορία δεν την αναφέρω για κανέναν άλλον λόγο, αλλά μόνο για να γίνει αντιληπτή η σπουδαιότητα της επιλογής. Δεν κραυγάζω «διώξτε τους άχρηστους», «γιατί δεν έγινε ΕΔΕ», «θα μπορούσε να σκοτωθεί κόσμος» , «σε διαθεσιμότητα ο Δκτης και ο επικεφαλής» ούτε στρέφομαι κατά των δημοσιογράφων, γιατί “έθαψαν» το γεγονός κλπ. Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τις τρύπες στο πλοίο και φυσικά μπορείτε από μόνοι σας να κάνετε την σχετική διερεύνηση.
Με το παράδειγμα αυτό γίνεται αντιληπτή η σπουδαιότητα της επιλογής και είναι το μόνο που θέλω να καταγραφεί…
Ποιος θέλει να διαλύσει ποιόν
Με πραγματικά μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε ότι οι βατραχάνθρωποι επιδίωξαν την διάλυση των ΚΕΑ.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα απ’αυτό και οφείλατε, τουλάχιστον να διασταυρώσετε τις πηγές σας διότι ,όπως φαίνεται , αγνοείτε την ιστορία του χώρου ή σκόπιμα την παραποιείται . για τους παρακάτω λόγους
1.Το 1990 η ΜΥΑ διαλύθηκε και ενσωματώθηκε με τα ΚΕΑ σχηματίζοντας την ΜΕΑ. Όπως ήταν αναμενόμενο το εγχείρημα δεν πέτυχε (και πώς να πετύχει όταν αναμειγνύονται τόσο ανόμοια υλικά;) με συνέπεια την επανασύσταση της ΜΥΑ, μετά από λίγα χρόνια. Τραγική συνέπεια της διάλυσης ήταν ο πνιγμός του Ανθυποπλοίαρχου ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ παλαιού Δκτου της ΜΥΑ , ο οποίος κυνηγήθηκε με μανία.
2.Το 2005 , με την παρότρυνση της τότε ηγεσίας , ομάδα Αξιωματικών προσπάθησε εκ νέου να διαλύσει την ΜΥΑ συντάσσοντας μάλιστα , με γνώμονα όχι τις ανάγκες του Σώματος αλλά τα επιπρόσθετα χρήματα, που θα ελάμβαναν οι ίδιοι , σχέδιο νόμου για την διάλυση της.
Θα σταθώ στο γεγονός αυτό , για να επισημάνω ότι , μέλος της ομάδας αυτής , ήταν κι ένας Αξιωματικός ο οποίος αποτελεί ειδική περίπτωση γι’ αυτό και θα ασχοληθώ μαζί του
Κατά το παρελθόν επιχείρησε δυο φορές να γίνει βατραχάνθρωπος
Απέτυχε όμως και τις δυο με τρόπο μάλιστα αναξιοπρεπή .
Στην συνέχεια για να είναι κοντά στο σπιτάκι του βέβαια , έγινε ΚΕΑτζης (η εύκολη λύση) και με μη προβλεπόμενες διαδικασίες πυροτεχνουργός , προκειμένου να λαμβάνει ένα παχυλό επίδομα, που του εξασφαλίζει εισόδημα μεγαλύτερο απ’αυτό ενός Ναυάρχου καθώς και τέσσερα διπλά εξάμηνα τον χρόνο.
Το πώς γίνεται αυτό είμαι σίγουρος, πως ούτε τα ΔΟΥ γνωρίζουν…
Επειδή όμως και τα ΚΕΑ φαίνεται ότι του ήταν βάρος του παιδιού αποσπάσθηκε στο Επιτελείο για να μεταδώσει τα «φώτα του» διατηρώντας όλα τα ωφελήματά του. (επιδόματα – εξάμηνα)
Απορίας άξιο βέβαια είναι το πως από το Υπουργείο που υπηρετεί τώρα , παίρνει βεβαίωση εργασίας σε χώρους επικίνδυνους για βόμβες , δολοφονίες , απαγωγές , τρομοκρατικές ενέργειες κλπ…
Δεν μας λέει κάποιος ποιοι είναι αυτοί οι χώροι για να τους αποφεύγουμε;
Κυρίως όμως θα πρέπει να αναρωτηθούμε με την ανοχή ποιών συμβαίνουν όλα αυτά τα σκανδαλώδη.
Γι ‘ αυτόν «τον κύριο» θα έχουμε ειδική δημοσίευση σύντομα.
Η αναφορά σ’αυτόν γίνεται για έναν και μόνο λόγο.
Αποτελεί τον εκπρόσωπο της νοοτροπίας που οδήγησε την πατρίδα μας στα σημερινά χάλια. Αποτελεί την κλασική περίπτωση του αποτυχημένου, που δεν μπορεί να συγκρατήσει την ζήλια του και τα κόμπλεξ κατωτερότητας που νιώθει , απέναντι σ’αυτούς που πέτυχαν…
Μετά τα παραπάνω ξανασκεφτείτε ποιος θα ήθελα να μην υπάρχει ποιος….και ποιος επιχειρεί να διαλύσει ποιόν… διαφορετικά με τις δημοσιεύσεις σας απλώς παραπλανάται σκόπιμα αυτούς, που σας διαβάζουν.
Ως δημοσιογράφοι επιβάλλεται να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας.

Η προσπάθεια απαξίωσης της ΜΥΑ

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι η παρέλαση ήταν η αφορμή για όλη την επίθεση που έχετε εξαπολύσει εσείς προσωπικά κατά της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών. Προσπαθείτε να απαξιώσετε στο σύνολό του το επιχειρησιακό έργο της Μονάδας που περιλαμβάνει την σημαντικότερη ίσως επιχείρηση απελευθέρωσης ομήρων που έχει συμβεί έως σήμερα στην Ελλάδα .
Ναυάγια , καταδύσεις , λαθρομετανάστες , νηοψίες , εθνικές κρίσεις και πολλά άλλα.
Ποιος αλήθεια , ακόμα και από την ηγεσία , γνωρίζει ότι τουλάχιστον μια φορά προετοιμάστηκε αυτή η Μονάδα για ανακατάληψη βραχονησίδας; Πιθανότατα κανένας , κι έτσι πρέπει…
Χαρακτηρίζετε τους Βατραχανθρώπους ως ρατσιστές αγνοώντας ότι η ΜΥΑ από την δημιουργία της υπήρξε Μονάδα έρευνας και διάσωσης .
Την Κυριακή του Πάσχα , όταν όλοι εσείς τρώγατε το αρνάκι σας , δυο ομάδες έκαναν έρευνες για έναν αγνοούμενο Αλβανό στην Ηγουμενίτσα.
Τον Φεβρουάριο δυο άνδρες της Μονάδας έπαθαν υποθερμία ερευνώντας πάλι για αγνοούμενο Αλβανό μετά από ληστεία που διέπραξε με ομοεθνείς του.
Ρατσιστική συμπεριφορά όμως ήταν αυτή κάποιων ανδρών από το ΚΕΑ Χανίων, που είναι γνωστό πως χρησιμοποίησαν τα γκλόπ τους κατά το παρελθόν.
Προφανώς κι αυτό το γεγονός το αγνοείτε γιατί έτσι σας συμφέρει.
Χαρακτηρίζετε την πλειοψηφία του αγήματος ως νταβατζήδες , μπράβους κλπ.
Εάν έχετε στην διάθεσή σας τέτοια στοιχεία σας, προκαλώ να τα δώσετε στο γραφείο εσωτερικών υποθέσεων το ταχύτερο.
Διαφορετικά στην συνείδησή μας θα είστε κοινοί συκοφάντες και πληρωμένες πένες που τα «παίζουν» δημοκράτες αλλά στην πραγματικότητα είναι άξιοι συνεχιστές της γκεμπελικής παράδοσης.
Η ΜΥΑ είναι από τα υγιέστερα τμήματα του Σώματος και μάλιστα θα σας προκαλούσα όλα αυτά να μας τα πείτε από κοντά , κοιτάζοντάς μας στα μάτια.
Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει η γνώμη σας.
Ευχαριστώ για την δημοσίευση της επιστολής. Αλλά ακόμα κι αν δεν την δημοσιεύσετε διαβάστε την με προσοχή γιατί όλα όσα γράφω είναι πάνω απ’ όλα αληθινά και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη αντικειμενικού πνεύματος..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.
-----------------------------------------------------------------------------
σχόλιο.
Φαντάζομαι, κύριε Παπαδάκη, πως έχετε λησμονήσει τους καλούς σας τρόπους,
εκεί, όπου
εργαζόσασταν, τόσο σκληρά για όλους εμάς, που τρώγαμε το... αρνάκι μας.
Για την πρώτη παρατήρηση, τα παράπονά σας στον αρχηγό σας,
ο οποίος απέκρυψε τελείως την άσκηση απο τα ΜΜΕ, υποβαθμίζοντας το έργο σας,
με δική του, αποκλειστικά, ευθύνη.
Για τα υπόλοιπα, ήθελα να ήξερα, αν εσείς, μας κοιτούσατε στα μάτια ,
θα ντρεπόσασταν για ορισμένα ψέμματα, που γράφετε, ναι η όχι ;
ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΑ;;;;
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,
ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ...
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ , ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΚΥΡΙΕ, ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΆΤΕ,
ΓΙΑΤΊ ΞΈΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ !
ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ....ΘΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΑΤΖΗΔΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΑΚΟΥΣΤΕ , κύριε, γνωριζόμαστε πολύ καλά , μην μας προκαλείτε, λοιπόν.
Απαντήστε μας, αν κάποιοι φώναξαν, ναι η όχι τα ρατσιστικά συνθήματα ;;;;;
ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ;;;;
Προσωπικά, σας επιστρέφω τις ειρωνείες και επειδή πίστευα για εσάς,
πως, θα είσασταν, τουλάχιστον ειλικρινής, λυπάμαι πραγματικά.
Δουλέψτε κι αφήστε, κατα μέρος, τα..."καρφώματα" και τις "ρουφιανιές",
δεν σας ταιριάζουν.
ΣΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ, ΝΑ.... "ΚΑΡΦΩΝΕΤΕ" ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ, ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΩΤΑ.
ΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΘΥΜΩ, ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΤΕ, ΠΩΣ,
ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΥΧΤΑ, ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ Κ.Λ.Π.
ΚΑΙ ΠΩΣ, ΤΑΧΑ, ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ....
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ,25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ, ΕΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ....


ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ.