ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ :ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ !!!


Ανακοίνωση Πειραιάς

21/04/10

Ύστερα από την έκδοση του Ν. 3833/10 σχετικά με την τροποποίηση των προϋποθέσεων για την χορήγηση οδοιπορικών εξόδων (αύξηση χιλιομετρικής απόστασης από 15 σε 60 km ή 32,4 ναυτικά μίλια), επηρεάζεται το σύνολο των μετακινούμενων υπαλλήλων, αλλά ιδιαίτερα πλήττονται βάναυσα οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα πλωτά περιπολικά σκάφη του Σώματος, καθώς και αυτοί που στελεχώνουν ακριτικές Υπηρεσίες σε νησιά που δεν διαθέτουν οδικό δίκτυο άνω των 60 χιλιομέτρων.
Ειδικότερα, με την παραπάνω απόφαση τίθενται σε αμφιβολία η χορήγηση των πλεύσιμων ημερών εκτός έδρας των συναδέλφων πληρωμάτων των πλωτών μέσων του Σώματος και οι μέρες παραμεθορίου που χορηγούνται σε όλους τους υπηρετούντες στην παραμεθόριο.

Όλα τα παραπάνω είναι άδικα, απαράδεκτα, αδιανόητα και παράλογα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

Την πολιτική αυτή που θέλει τα ήδη κακοπληρωμένα στελέχη του Λιμενικού Σώματος να υποστούν και περαιτέρω απαξίωση σε οικονομικό και ηθικό επίπεδο, διότι με την τακτική αυτή πλήττονται αυτοί που εργάζονται σε 24ωρη βάση, σε κάθε εσχατιά της Ελλάδος και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, υπερασπίζοντας τα θαλάσσια σύνορα της χώρας και της Ευρώπης.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχάλη, να υπερασπιστεί ΤΩΡΑ το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και να διορθώσει ΑΜΕΣΑ την ΑΔΙΚΙΑ που υφίσταται το μάχιμο προσωπικό του Σώματος.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τον Αρχηγό Λ.Σ. να δώσει τις απαραίτητες εντολές για να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τις τσέπες των συναδέλφων που διοικεί και εποπτεύει.

Θεωρώντας αδιανόητη την κατάργηση των παραπάνω κινήτρων, θα αντιδράσουμε άμεσα και δυναμικά σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ