ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ~ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ!

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΦΩΚΙΔΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ –ΑΧΑΪΑΣ – ΗΛΕΙΑΣΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜΟΝ 05/2018 ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΡΑΣ (πλησίον Ιστιοπλοϊκού Ομίλου)
ΠΑΤΡΑ       25/06/ 2019
ΤΚ 26442
Αρ.Πρωτ:   35/2019
ΤΗΛ. 6944788382 / 6948536946

Ε-mail: epls.limenofil@gmail.com


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά άνισης αλλά και προσβλητικής συμπεριφοράς σε βάρος συναδέλφων μας από ορισμένους βαθμοφόρους  οι οποίοι έχουν επιδείξει όχι μόνο αντισυναδελφική αλλά και συνεχή σκληρή συμπεριφορά με απώτερο σκοπό να προκαλέσουν την πειθαρχική και ποινική τους δίωξη.
Ως συνδικαλιστικός φορέας καλούμε τα μέλη μας, και όχι μόνο αυτά, να μας ενημερώνουν όταν βιώνουν στο χώρο εργασίας περιστατικά στα οποία υποβόσκει ο εκφοβισμός και οι βίαιες συμπεριφορές.
Θεωρούμε αδιανόητο να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε Υπηρεσίες και το αίσθημα του δικαίου και της ασφάλειας να μην υφίσταται στην καθημερινότητα των συνάδελφων.
Δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς απέναντι σε όποιον θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργεί ως «κράτος εν κράτη»και να ενεργεί μεθοδεύσεις και πρωτοφανείς απειλές. Ο φόβος και η τρομοκράτηση παραπέμπουν σε άλλες εποχές και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν το Λιμενικό Σώμα. Με μηδενική ανοχή θα προσφύγουμε καταγγέλλοντας, ονομαστικά πλέον τους υπαίτιους τέτοιων περιστατικώνσε κάθε θεσμικό όργανο και αν χρειαστεί και στη Δικαιοσύνη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                            ​Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΤΣΙΟΝΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ