ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ;

Ορισμένες υποθέσεις διαφθοράς, όπως αυτή,  στο λιμεναρχείο Ραφήνας, δεν φαίνονται μόνο.
Αλλά είναι και αποδεδειγμένα η κορυφή του παγόβουνου...
Για αυτό και όποιος ή όποιοι,  κύριε υπαρχηγέ, Κώστα Κουνουγέρη κερδίζουν χρόνο για τα πειθαρχικά ή θαρρούν,  πως θα καταφέρουν να σκεπάσουν τις ευθύνες και άλλων προσώπων-να πάμε στα προηγούμενα χρόνια, παρακαλώ πολύ-είναι πολύ γελασμένοι.
Όπως με ενημέρωσε,  αξιόπιστη πηγή και το εξακρίβωσα και από το ρεπορτάζ, υπάρχουν δύο δικογραφίες και πάνω από  15-20 άτομα εμπλεκόμενα, ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉς ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ.

Στην δεύτερη  έχουν κατατεθεί 50 μηνύσεις από ιδιώτες  και αφορούν άδειες αλιευτικών ή ταχύπλοων σκαφών.
Κατηγορούμενος, πρώτος και καλύτερος είναι ο υπεύθυνος της έκδοσης αυτών των αδειών, ένας Μανιάτης, ο οποίος έσπευσε να αποστρατευθεί, κίνηση, που έκανε και ο πρώην λιμενάρχης, ο κ. Κουτσόγιαννος, μετά την κατάθεση του.
Θα ήταν παράδοξο και προκλητικό,  κύριε Κουνουγέρη να αποστρατευθούν γρήγορα, πριν επιβληθούν οι πειθαρχικές ποινές και οι κύριοι αυτοί να βρεθούν και κερδισμένοι.
Μιλάμε για πολλές χιλιάδες φακέλους με άδειες, υπάρχουν μηνύσεις ιδιωτών, που λένε, πως τους ζητούσαν χρήματα για την άδεια, αλλιώς δεν τους την έβγαζαν ποτέ...
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚ΄ΛΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.
Δηλαδή, έχουμε φυσικό αυτουργό, αλλά έχουμε και συνεργάτες και ηθικούς αυτουργούς και προϊσταμένους, που δεν έλεγχαν , αν και είχαν υποχρέωση ή πιθανόν και  ορισμένοι να συμμετείχαν στο κύκλωμα.
Και βεβαίως,ερευνητέο είναι αν αυτό το κύκλωμα συνδεόταν και με άλλους επίορκους σε άλλα λιμεναρχεία!
ΥΠΟΥΡΓΕ,  ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ...

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ