ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Την αντέχετε την αλήθεια, αρχιπλοίαρχε του Λ.Σ, Αντώνη Πάππο;

Ο καιρός, που κάποιοι   έδειχναν ένα άλλο  πρόσωπο, για να εξαπατούν τους πάντες, πέρασε ανεπιστρεπτί...
Τώρα, που αποδείχτηκε,  ακόμα πιο προκλητικά από πριν,  πως,  το προσωπικό υποφέρει τα πάνδεινα και ορισμένοι,  ανενόχλητοι από την στρατιωτική ηγεσία, που τους χρησιμοποιεί, έχουν πιάσει παρτίδες με το πρωθυπουργικό γραφείο,  πάντα με...καλές προθέσεις,είναι ο καιρός του  αποκαλυπτικού Μνημονίου!
 Τώρα,  Αντώνη, η αλήθεια έχει  μεγάλη σημασία και δεν έχει ουδείς το δικαίωμα να την προσπερνάει!

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν, αρχιπλοίαρχε, πως έχεις στενές προσωπικές σχέσεις με πρωθυπουργικό στέλεχος, το οποίο βοηθά και θα βοηθά να περνούν κάποιες νομοθετικές ρυθμίσεις για το Λ.Σ , γιατί σου έχει  μαγάλη υποχρέωση.
Γιατί;
Τι έκανες, εσύ κ. Πάππο για τον άνθρωπο αυτόν;
Σε τι τον βοήθησες;
Όλα αυτά, είναι  γνωστά σε πολύ κόσμο, αλλά, αν θέλεις,  απάντησε τα, εσύ.
Εμείς θα σημειώσουμε πως το πρωθυπουργικό στέλεχος , όπως,με ενημέρωσε, αξιόπιστη πηγή, ετοιμάζεται να  μεριμνήσει για την παραχώρηση στο Λ.Σ  εκτάσεων, για  την εκπαίδευση των λιμενικών.
Δηλαδή, αρχιπλοίαρχε, που κάνεις παράπονα, δεξιά-αριστερά, αν τι να τα κάνεις απευθείας και μάλιστα σε ποντιακό στέκι, οι κ.κ ΜΠΑΝΤΙΑΣ και ΚΟΥΝΟΥΓΕΡΗΣ βασίζονται επάνω σου.
Κι εσύ αγαπητέ, που όλα τα πράττεις για το καλό του Σώματος, όλο και κάτι καινούργιο ζητάς συνεχώς από τον "φίλο" σου, στο πρωθυπουργικό γραφείο..
Και καλά ΕΣΥ...
Αλλά, κ.κ  αρχηγέ και υπαρχηγέ είναι σοβαρά πράγματα αυτά;;;

Πόπη Χριστοδουλίδου.