ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΜΕ-Ομοσπ. Συνταξιούχων ΙΚΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα για τα αποθεματικά των Ταμείων!!!

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΣΤΙΣ 14.30
 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
 Πέμ, 06/12/2012 - 09:58
 

           Σήμερα, στις 14.30, στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ, στην Αγ. Κωνσταντίνου, η παράσταση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και του ΠΑΜΕ, για να μην περάσουν τα νέα σχέδια σε βάρος των ασφαλιστικών Ταμείων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ήδη, η κυβέρνηση έχει αναφερθεί στο ενδεχόμενο, τα αποθεματικά των Ταμείων να ενταχθούν στο πρόγραμμα «επαναγοράς ομολόγων», θέτοντας σε νέο κίνδυνο τις πετσοκομμένες συντάξεις και παροχές.
Στο σχετικό κάλεσμα στην κινητοποίηση η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ τονίζει: «Η ανησυχία μας μεγαλώνει μετά από τη δήλωση του Διοικητή του ΙΚΑ που αφήνει το ζήτημα του κουρέματος ανοιχτό. Καλούμε την διοίκηση του ΙΚΑ να μην προχωρήσει σε μια τέτοια απόφαση για νέο "κούρεμα" στα αποθεματικά του ΙΚΑ και των ασφαλιστικών ταμείων, γιατί θα φέρει ακέραια την ευθύνη για το τελειωτικό τσάκισμα σε ό,τι έχει απομείνει στην κοινωνική ασφάλιση».

ΠΑΜΕ: Να σταματήσει το νέο «κούρεμα» των αποθεματικών των Ταμείων

Σε αυτήν την κατεύθυνση το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να πάρουν μαζικά μέρος, κινητοποιώντας εργαζόμενους στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ. «Ν' απαιτήσουμε να σταματήσει το νέο "κούρεμα" που ετοιμάζουν στα αποθεματικά του ΙΚΑ. Αυτό θα σημαίνει νέο τσάκισμα των συντάξεων και όλων των παροχών. Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης των εργαζομένων και αγωνιστικών παρεμβάσεων», υπογραμμίζει στο κάλεσμά του.