ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ , ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!

Η...τραγωδία για τους ένστολους, όπως δείχνουν τα γεγονότα, θα είναι μεγάλη κι όταν θα δούμε τα φαινόμενα χρηματισμού να αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς η ένστολους απελπισμένους να γίνονται ψυχολογικά ράκη, μην εκπλαγούμε.


Κυρίως,  μην εκπλαγούν οι άνετοι και φραγκάτοι υπουργοί, κ.κ Παναγιωτόπουλος, Δένδιας και Μουσουρούλης και μην ισχυρισθούν πως πέφτουν από τα σύννεφα οι στρατιωτικές ηγεσίες, οι οποίες , κατά τη γνώμη μου, αν έχουν τα απαιτούμενα... κότσια μπορούν να παίξουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή καθοριστικό ρόλο!Δικαιολογίες, ψέματα, παραμύθια της Χαλιμάς και άλλα γελοία επιχειρήματα


  ΕΔΏ ,ΔΕΝ ΧΩΡΟΎΝ κ. Μουσουρούλη.
Ενημερώστε λοιπόν αγαπητέ υπουργέ και δυνατέ αρχηγέ τους πολίτες πως Παρασκευή  μεσημέρι, που λέει κι έχει δίκιο ένας ΠΟΛΎ ΚΑΛΌΣ ΦΊΛΟΣ, 
ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΙ ΌΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΊ Η ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ, ΠΑΡΤΕ παραραμάσχαλα υπουργέ τους 4 γραμματείς του υπουργείου σας, με πρώτο τον απόστρατο Μπούσιο ,με τούς δύο μισθούς κι άντε να τους ...σώσετε!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,
 ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ!
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΙ Ο ΜΠΑΝΤΙΑΣ 
ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ, ΑΡΓΙΕΣ Κ.Λ.Π
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΑΓΚΕΣ......................ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ!!!

Και πιο πολύ γελάω από τα νεύρα μου, ακούγοντας,  πως οι τρεις καουμπόηδες , ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΔΕΝΔΙΑΣ,ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ θα κάνουν και συμφωνία με την τρόικα πως θα περικόψουν μόνο αυτά και μην ξανάρθουν, λένε, Δεκέμβρη η Γενάρη του 2013 με νέες απαιτήσεις για στρατό και Σ.Α!!!

Ούτε κολύμπι δεν ξέρετε, άχρηστοι, ε...άχρηστοι!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ