ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΠΟΕΠΛ.Σ: δυναμικές και συνεχείς αντιδράσεις που θα ξεκινήσουν άμεσα μέχρι την τελική δικαίωση...


Έκτακτη σύσκεψη για το μισθολόγιο

    Πειραιάς,  22  Αυγούστου 2012

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη σύσκεψη των προεδρείων των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, μετά την χθεσινή αιφνιδιαστική κίνηση να κληθούν εσπευσμένα οι υπηρεσιακοί παράγοντες των Οικονομικών Υπηρεσιών των Ε.Δ. και Σ.Α. μαζί με στελέχη του Γ.Κ.Λ. στο Γ.Ε.Ν., προκειμένου να τους ανακοινωθεί η απόφαση της κυβέρνησης για εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων ύψους 280.000.000 € σε αντιστάθμισμα των περικοπών στο μισθολόγιό μας.
    Εφόσον αυτό δεν καταστεί δυνατό, η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε περικοπές αντίστοιχου ποσού από τον κωδικό της μισθοδοσίας.
    Οι Ομοσπονδίες από την πλευρά τους αποφάσισαν να ζητήσουν άμεσα την επίσημη ενημέρωσή τους από τις ηγεσίες των αρμοδίων Υπουργείων, την ισότιμη συμμετοχή τους στον διάλογο και την άμεση συνάντηση με τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

    Επίσης αποφασίσθηκε η ενεργοποίηση του μηχανισμού τους, για δυναμικές και συνεχείς αντιδράσεις που θα ξεκινήσουν άμεσα μέχρι την τελική δικαίωση.
    Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους συναδέλφους σε εγρήγορση και επιφυλακή για άμεσες ενέργειες, με σκοπό την αποτροπή της σφαγής που ετοιμάζεται για εμάς χωρίς εμάς.
    Άλλωστε πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι στο πάρτυ των προηγούμενων χρόνων, οι ένστολοι ήταν απόντες.
    Καλούμε την κυβέρνηση να μην αυτοδιαψευσθεί για άλλη μία φορά, να κρατήσει έστω και την τελευταία ευκαιρία αξιοπιστίας που της παρουσιάζεται και να μην πέσει στην παγίδα των περαιτέρω περικοπών σε ανθρώπους και εργαζόμενους που η εργασία και η προσφορά τους ήταν και είναι δυσανάλογη των αποδοχών τους, ακόμη και σε περιόδους μη κρίσης.
    Θα ακολουθήσει κοινή ανακοίνωση των Ομοσπονδιών και των Ενώσεων.
    Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος            Ο Γεν. Γραμματέας
    Δριβάκος Γεώργιος       Κατσίνας Σωτήριος