ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ...


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

..έχω πιεσθεί πολλές ημέρες τώρα να μην σχολιάσω για το 90 % της μπουρδολογίας για το Λ.Σ , ιδιαίτερα αν την έχεις αρπάξει από κρύωμα βαρδιόλας.
Οι μεγάλοι δημοσιογράφοι δεν πίστευαν ποτέ ότι το μπλογκ μπορεί να τους κάνει γνωστούς ακόμα και στα σύνορα, φαινομενικά τους συμφέρει αλλά σε μακρόχρονη σχέση φθείρει και πολύ γρήγορα.
Έτσι λοιπόν μαζί τους και ο κάθε πικραμένος λουφαδόρος αραδιάζει την χολή του και τα υπαρξιακά προβλήματα του, που έχουν άμεση σχέση με το Λ.Σ με το Ελληνικό κράτος, με τον ΟΗΕ, κλπ
Οι πειρατικοί ντεφακτο στηρίζουν κάθε πικραμένο, και κάθε λουφαδόρο και κομπινάτο όπως έκαναν χρόνια τώρα γαργάρα.
Η μιζέρια στην κορύφωση της
Το όψιμο ενδιαφέρον των διαχειριστών του μπλογκ είναι για τους απανταχού… Έλληνες ναυτικούς της ακτοπλοΐας ( εδώ είναι το φαΐ της ενημέρωσης ) , για τους λιμενικούς συγκεκριμένων υποθέσεων και περιοχών , μονίμως σχόλια για τον εκάστοτε αρχηγό ο οποίος φταίει από την παράνομη στάθμευση μέχρι το χαρτί Α4
Και βεβαίως η πολιτική συμπάθεια εκδηλώνεται παντοιοτρόπως. Είναι και αυτό δημοσιογραφικό στοιχείο.
Όμως κύριοι , η απουσία γραφής ειδήσεων προς τον .. δήμο, δεν αιτιολογείται ως δημοσιογραφία. Όχι τίποτα , αλλά την ίδια καραμέλα περί δικαιώματος των πολιτών και δημοκρατίας την έχουμε συνηθίσει.
Προτιμάω να πάω να τους κλείνω την πόρτα, όπως κάναμε κάποτε παρά να ξημεροβραδιάζομαι στον υπολογιστή διαβάζοντας τις μπούρδες των πολλών. Διότι ο μεστός λόγος έχει λείψει.
Θέλω να γράψω πολλά, αλλά θα προτιμήσω τις φωνές του σημερινού αγώνα παρά το ενοχλητικό … εμείς και εμείς και κανένας άλλος.
Τελευταία αφήνω τους όψιμους ενδιαφερόμενους για το Λ.Σ, από δικηγόρους που μέχρι τώρα δεν ήξεραν πώς να δείξουν το ενδιαφέρον τους και βρήκαν τους πειρατικούς. ( καμία σχέση με τον τίτλο ) , μέχρι τους καλουπατζήδες που δεν είχαν τι να κάνουν τις 45αρες, τους ακρίτες που τους έχει φάει η μοναξιά από τις ελλείψεις γενικά, από τους καλοθελητές κλπ, όλους στο παιχνίδι το δημοσιογραφικό.
Όσο για την ομάδα αξιωματικών λ/σ , στο σημερινό σχόλιο τους, θα τους πω, ότι δεν έχουν να φοβόνται τίποτε αφού είναι μάλιστα και ομάδα, βάλτε ρε μεγάλοι και τα ονόματα σας, να ξέρουμε ποιοι είστε και σε τι αποσκοπούν τα σχόλια σας??
Το πρόβλημα είναι με το σώμα, διότι πασάρει παντελόνια σε όλους ανεξαιρέτως…
Διότι , καρεκλοκένταυροι της εξουσίας , τα γραφεία που κάθεστε και τα λεφτά που παίρνετε τα οφείλετε στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, και το μόνο δικαίωμα που έχετε είναι να κάνετε την δουλειά σας, παρότι απαίδευτοι που έχετε παραμείνει. Εάν δεν είναι έτσι, πέστε μας να μάθουμε τι εκπαίδευση έχετε κάνει και πότε?
Ένα το καλό η δημιουργία της ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
Έστω και με λίγους Έλληνες ναυτικούς το ΥΕΝ, πρέπει να ξαναχτιστεί, είναι θέμα παγκόσμιας κυριαρχίας στην εσωτερική ανυπαρξία
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ

Για την δημοσίευση , η μη

Γιάννης Μυτακίδης