ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Το τέλειο έγκλημα


Τι σχέση έχει η παγκόσμια οικονομική κρίση με το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, την κρίση στα ‘Ιμια, το πείραμα της Φιλαδέλφεια και το γαλαξία του διαδικτύου. Όλα αυτά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο μέσα από ένα ενδιαφέρον πολιτικο-αστυνομικό μυθιστόρημα με προεκτάσεις στη σύγχρονη ελληνική και διεθνή πραγματικότητα που εκδόθηκε πρόσφατα. Ονομάζεται "Το τέλειο έγκλημα" του δημοσιογράφου Γιώργου Κόμη που για δεκαετίες εργάστηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα». Υπήρξε ο…Κόμης του ναυτιλιακού ρεπορτάζ.
Το μυθιστόρημα έχει ως κεντρικό ήρωα έναν ανήσυχο, ευαίσθητο και ρομαντικό νέον άνθρωπο που συνθλίβεται ανάμεσα στους προβληματισμούς του στην προσπάθειά του να ερμηνεύσει τη σημερινή ανθρώπινη ηθική.

Τελικά διαπράττει και ο ίδιος έναν φόνο που δεν αποδείχθηκε όμως προανακριτικά. Σκότωσε τη γυναίκα του με έναν πολύ έξυπνο τρόπο κατόπιν επεισοδίου για τα πολιτικά!

Ο φάκελος παρέμενε ανοικτός για την αστυνομία, μέχρις ότου πήγε μετά από τρία χρόνια ο δολοφόνος και παραδόθηκε. Αυτοί όμως δεν τον πίστεψαν και δεν τον συνέλαβαν!…

Το βιβλίο είναι ευκολοδιάβαστο. Οι 100 σελίδες μπορούν να αναγνωστούν μέσα σε λίγες ώρες. Όμως τα μηνύματα είναι πολλά και συμπυκνωμένα μέσα από το μεστό δημοσιογραφικό λόγο του συγγραφέα.

Το βιβλίο πρακτορεύεται από τον εκδοτικό οίκο "Mgbooks", Χαρ. Τρικούπη 26 Αθήνα, τηλ. 210 3390850 και e-mail:info@ mgactions.gr.

Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Ένα καλό ψαγμένο δώρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Βασίλης Τζήμτσος