ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Αίτημα ενίσχυσης του Παιδικού Σταθμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.!


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/98/17

ΠΡΟΣ:
κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο ΛΣ ΡΑΠΤΗ Σταμάτη

ΚΟΙΝ.:
- Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

- Γενικό Γραμματέα ΥΝΑΝΠ
κ. Καλαματιανό  Διονύση-Χαράλαμπο


Κύριε Αρχηγέ,  

Όπως γνωρίζετε ο Παιδικός Σταθμός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το «πρώτο» σχολείο για τα παιδιά μας, αποτελεί μία από τις ελάχιστες παροχές διοικητικής μέριμνας για ένα σημαντικό μέρος του προσωπικού Λ.Σ.. 

Αναγνωρίζοντας το επιτυχημένο παιδαγωγικό έργο των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί, οι οποίοι ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες, με υπομονή και επένδυση χρόνου, προσφέρουν μια δημιουργική προσχολική εκπαίδευση, καλλιεργώντας δεξιότητες που τα παιδιά μας θα διαθέτουν ως εφόδια για μια ζωή, αλλά και εξαιτίας των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στην καθημερινότητά μας, αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων επιθυμούν και επεδίωξαν την εγγραφή των παιδιών τους στον Παιδικό Σταθμό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Όπως γνωρίζουμε, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή η ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων, καθώς ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να φιλοξενηθούν σχετίζεται ευθέως με τον αριθμό των εκεί υπηρετούντων στελεχών. 

Με γνώμονα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που επιδεικνύετε σε θέματα που αφορούν στη διοικητική μέριμνα και στην αξιοποίηση κάθε παροχής που μπορεί να προσφερθεί προς όφελος των στελεχών Λ.Σ., και παράλληλα θέτοντας ως στόχο μας, την παροχή αυτής της σημαντικότατης κοινωνικής υπηρεσίας στο σύνολο των συναδέλφων που το επιθυμούν, παρακαλούμε για την ενίσχυση του Παιδικού Σταθμού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε ανθρώπινο δυναμικό κατάλληλης ή παρεμφερούς ειδικότητας – όπως έχει περιέλθει εις γνώση μας στελέχη Λ.Σ. με ανάλογο γνωστικό πεδίο επιθυμούν να στελεχώσουν τον Παιδικό Σταθμό – προκειμένου, ικανοποιηθεί αν όχι όλο, το μεγαλύτερο ποσοστό των αιτήσεων εγγραφής και τα στελέχη απαλλαγμένα από την αγωνία της εξεύρεσης κατάλληλου περιβάλλοντος εκπαίδευσης του παιδιού τους καθώς και ικανού κι εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού,  απρόσκοπτα  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ    Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ