ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

8 ΧΡΟΝΙΑ,( Παρά 16 μέρες) PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ συνεδρίασε, ΠΡΙΝ ΜΊΑ ΏΡΑ,  μετά την συνάντηση και πιθανόν και την επιστολή του υπουργού, κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον γενικό γραμματέα της ΠΝΟ, κ. Γιάννη Χαλά .
Ο γ.γ της ΠΝΟ μετέφερε την κατηγορηματική διαβεβαίωση του υπουργού Ναυτιλίας πως η κυβέρνηση δεν προτίθεται για αύξηση και μάλιστα μεγάλη στην φορολόγηση των ναυτεργατών, ενώ τους εξήγησε ότι και οι θεσμοί μίλησαν- κάτι που θα προσπαθήσει η κυβέρνηση να μην γίνει- το πολύ για αύξηση 2-3%.

Οι συνδικαλιστές δεν δέχτηκαν να μεταβούν απόψε στο υπουργείο για να συζητήσουν με τον υπουργό Ναυτιλίας, ούτε φυσικά δέχτηκαν να σταματήσουν τώρα την απεργία τους.
Η Απεργία τους συνεχίζεται κανονικά και αύριο θα πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέσα στο λιμάνι , στο ύψος του Αγίου Διονυσίου , για να μιλήσουν και για το ασφαλιστικό και για την προσπάθεια των εφοπλιστών να τους προσλαμβάνουν με μισθούς πείνας και για το ΝΑΤ και τον Οίκο Ναύτου και για την υπογραφή ΣΣΕ , πλην του φορολογικού  ζητήματος!
Ο κ. Κουρουμπλής μπορεί να δεσμεύεται ακόμα και για το φορολογικό,  προφορικά, αλλά,  οι ναυτεργάτες αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα και οι διαβεβαιώσεις δεν αρκούν.
Καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , την μια μέρα υπόσχεται και την επομένη σου λένε οι υπουργοί της,  πως δεν μπορούν να το πράξουν , γιατί τους εμποδίζει το κουαρτέτο!!!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ