ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

EMAIL ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ ΛΣ(ΕΑ) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ν....

www.limenika-nea.blogspot.gr-αναδημοσίευση

....από συναισθηματικούς λόγους και μόνο, έγραψα ένα κείμενο με τίτλο «Οι Γενναίοι της Σαμοθράκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΗΝΥΜΑ


ΠΡΟΣ
ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ
Αλεξανδρούπολη 25 Ιουλίου 2016
Σχετικό :
http://limenika-nea.blogspot.gr/2016/07/blog-post_315.html#.V5YqK_kgXcs


Την 19-7-2016, με αφορμή ανάρτηση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος με την οποία παρουσιαζόταν – και πολύ σωστά - το έργο και η προσφορά των ΠΛΣ 169 Σκοπέλου και 615 Βόλου (http://eplskentel.blogspot.gr/2016/07/169-615_19.html), από συναισθηματικούς λόγους και μόνο, έγραψα ένα κείμενο http://peiratikoreportaz.blogspot.gr/2016/07/6-614.html#more
με τίτλο «Οι Γενναίοι της Σαμοθράκης».

Αναφέρθηκα, αποκλειστικά στην προσφορά του πληρώματος του ΠΛΣ 614 Σαμοθράκης παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει και σίγουρα είναι δυσμενέστερες από αυτές των ΠΛΣ 169 και ΠΛΣ 615, χωρίς ωστόσο να αγνοώ και την προσφορά αυτών.
Το έστειλα δε στις ιστοσελίδες που συνήθως φιλοξενούν κείμενά μου.Στο κείμενο αυτό δεν γίνεται καμία αναφορά για την επίσκεψη της Ηγεσίας του Λ.Σ - ΕΛ /ΑΚΤ στη Σαμοθράκη, κίνησης πέρα για πέρα επαινετής. Δεν μπορούσε άλλωστε να γίνει, καθώς αυτή πραγματοποιήθηκε μεταγενέστερα (21-7-2016) και συνέπεσε με την ανάρτηση του κειμένου μου από 22-7-2016.

Συνεπώς, τα αναγραφόμενα στην από 24-7-2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης, …’’Οι άσκοπες τοποθετήσεις ειδικά από γνώστες του Λ.Σ. για την επίσκεψη αυτή δεν προσδοκούν πουθενά αλλού παρά μόνο στην αναταραχή στις τάξεις των υπηρετούντων συναδέλφων στο ακριτικό νησί μας… Η Ένωσή μας θα βρίσκεται πάντα απέναντι σε όποιον μα όποιον προσπαθήσει να διαβάλει τέτοιες επισκέψεις που μόνο καλά αποτελέσματα θα μπορούσαν να έχουν και αυτό θα το δούμε όλοι μας στο προσεχές μέλλον.’’ δεν αφορούν το πρόσωπό μου.
Το υστερόγραφο (Υ.Γ) προφανώς και αναφέρεται στην Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης, σε αντιστοιχία με την ανάρτηση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος για τα ΠΛΣ 169 και ΠΛΣ 615.
Επί σαράντα συναπτά έτη, ως ε.ε και ε.α, με όλη μου τη θητεία αποκλειστικά σε Λιμενικές Αρχές, βρέθηκα μέσα και δίπλα στο Λιμενικό Σώμα και ουδέποτε το διέβαλα ή βρέθηκα απέναντί του.


Με εκτίμηση
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)