ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Η ΠΕΑΛΣ εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάταξης στο Λιμενικό Σώμα 45 Αξιωματικών και 110 Υπαξιωματικών!

ΠΕΑΛΣ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/119/15
Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάταξης στο Λιμενικό Σώμα 45 Αξιωματικών και 110 Υπαξιωματικών, γεγονός που αποτελούσε αίτημα της Ένωσης. 
Παράλληλα, εκφράζουμε ικανοποίηση και για την πρόσληψη σύμφωνα  με τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας σημαντικού αριθμού επιλαχόντων, συνολικά 134, των δύο διαγωνισμών έτους 2014.
Εξαρχής, από την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού κ. Θοδωρή Δρίτσα, η ΠΕΑΛΣ διεκδίκησε σθεναρά, επαναφέροντας διαρκώς το ζήτημα, της άμεσης πρόσληψης στελεχιακού δυναμικού για την ενίσχυση του Οργανισμού που υπηρετούμε, δεδομένης της αναγκαιότητας που έχει προκύψει από το τεράστιο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.
Τα νέα αυτά στελέχη θα αποτελέσουν μια μικρή ανάσα ανακούφισης για τους δοκιμαζόμενους ανά την επικράτεια συναδέλφους μας , που κάτω από αντίξοες συνθήκες καταθέτουν περίσσευμα ψυχής ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στα καθήκοντά τους. 
Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ακόμη περαιτέρω ενίσχυση, με στελέχη όλων των βαθμίδων, γεγονός που θα πράξουμε αμέσως μετά τις εκλογές και την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Υπουργού.
Για το Δ.Σ.
           Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Σαϊτάκης                      Σπυρίδων Πασσάκος