ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Κακώς κείμενα μερικών αρμοδίων του Λ/Σ...

Αυτή η ανάρτηση προέρχεται από:  http://limenikadromena.blogspot.com
Ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση της ανάρτησης μας.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

email στο limenikadromena@yahoo.gr

Αγαπητό site Λιμενικά Δρώμενα μέσω του βήματος που μου δίνεται θα ήθελα να τονίσω τα κακώς κείμενα μερικών αρμοδίων του Λ/Σ. 

Είναι δυνατόν για παράδειγμα  ο Κος Λιμενάρχης της Κω,  του νησιού που αντιμετωπίζει μια από τις μεγαλύτερες εισροές παράτυπων μεταναστών να μην έχει φροντίσει για διαμονή του προσωπικού που ενισχύει την τοπική δύναμη σε ευπρεπές καταλύματα και να τους παραπέμπει να διαμένουν στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τους παράτυπους μετανάστες, θέτοντας αυτούς τόσο σε υγειονομικούς όσο και φυσικούς κινδύνους, καθώς και σε σωματική-ψυχική κόπωση αφού δεν δύναται  λόγο του «ιδιότυπου» καταλύματος να ξεκουραστούν με «ασφάλεια». 
Επίσης εδώ θα ήθελα να τονίσω και την καταστρατήγηση των Π.Δ που αφορά το προσωπικό, καθώς και των παγίων διαταγών των ενίοτε Αρχηγών του Λ.Σ, αφού οι αρμόδιες διευθύνσεις του Λ.Σ (Υπουργείο) μετακινούν προσωπικό μόνο με προφορικό Ω.Π (δηλαδή αριθμ. πρωτοκόλλου Διαταγής) και αυτό για να βγουν τα φύλλα πορείας χωρίς να την στέλνουν άμεσα, με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν οι συνάδελφοι από την παγία κάθε Λιμενικής Αρχής τα χρήματα που δικαιούνται για την σίτιση ή την στέγαση τους κατά περιπτώσει. 

Εν κατακλείδι αυτό που γίνεται είναι: Λιμενικοί-συνάδελφοι να πληρώνουν οι ίδιοι από την τσέπη τους και την διαμονή και την  στέγαση για την μετακίνηση στους τόπους εισροής παράτυπων μεταναστών και να προσπαθούν να προσφέρουν τα μέγιστα ώστε και το κράτος όσο και οι ανθρώπινες ψυχές που μας «επισκέπτονται» να σταθούν με αξιοπρέπεια ,την  ώρα που κάποιοι άλλοι αρμόδιοι αδιαφορούν τελείως για τα πάντα. 

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.