ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΚΟΚΟΡΕΝΤΖΑΣ Γεώργιος: Ο διχασμός είναι για τους ανόητους...


 3 Ιουλίου 2015             http://eplskmaked.blogspot.gr-αναδημοσίευση


Στις 29-30 Ιουνίου μετείχα στο 17ο συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ .Ενα συνέδριο που σε αντίθεση με το 16ο του Αιγίου,επικράτησε η λογική (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) . Οι αλληλοκατηγορίες ,οι ΄΄μπηχτές΄΄ , οι απειλές και η οχλαγωγία ( γεγονότα που δεν τιμάνε κανέναν και ουτε θέλω να τα θυμάμαι) έδωσαν την θέση τους στον διάλογο,την λογική και τη συζήτηση. Ακούστηκαν πολλές απόψεις από πολλές πλευρές και πολλούς συναδέλφους από διάφορα μέρη της Ελλάδος, γίνανε προτάσεις και απαντήθηκαν ερωτήσεις σε θέματα μεταθέσεων , αποσπάσεων ,ΤΑΛΣ κτλ. Οι διεργασίες του συνεδρίου κύλησαν ομαλά και τηρήθηκε η νομιμότητα στο 100%.
Εγώ προσωπικά θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους που εξελέγησαν και να τους ευχηθώ καλή δύναμη , ιδιαίτερα όμως τους συναδέλφους που κατέβηκαν με το ψηφοδέλτιο ΠΡ.Ο.Σ. με επικεφαλή τον Γαρουφαλιά Φώτη έναν συνάδελφο που γνωρίζω λίγο αλλα πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις να βοηθήσει την ΠΟΕΠΛΣ να πάει μπροστά. Ελπίζω η Ομοσπονδία να συνεχίσει πλέον με ομόνοια από εδώ και πέρα χωρίς διάθεση ΄΄εκδίκησης ΄΄ και ΄΄ ρεβανσισμού ΄΄ και φυσικά να ακούγονται όλες οι απόψεις . Όλο το Δ.Σ. πρέπει να πάει ενωμένο πλέον για να αντιμετωπίσει τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που απασχολούν το Λ.Σ. πάντα με γνώμονα το καλό του συναδέλφου.

Όσον αφορά την ΕΠΛΣ Μακεδονίας θα ήθελα να τονίσω ότι η παρουσία μας ηταν επιτυχής μιας και καταφέραμε να εκλέξουμε 3 αντιπροσώπους (2 από το ψηφοδέλτιο ΠΡ.Ο.Σ. και 1 από το ψηφοδέλτιο Αλλαγή Πορείας) στο Δ.Σ. και 2 στην εξελεκτική επιτροπή . Συνάδελφοι που είμαι βέβαιος ότι θα σταθούν άξιοι εκπρόσωποι μας.

Τέλος θα κάνω μια παράκληση . Ναι στον διάλογο , τις προτάσεις , τις διαφωνίες είναι υγεία .Όχι λέμε στην στείρα αντιπολίτευση και στις άνευ λόγου εντάσεις.

Υ.Γ. Ας σταματήσουμε το ξεκατίνιασμα στο FB , tweeter και στα διάφορα μπλογκ ,κλείστε τα ΟΛΑ!! Τα προβλήματα και οι διαφωνίες λύνονται με συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο κ όχι με ανώνυμες και επώνυμες αναρτήσεις. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να απομακρύνουμε τον συνάδελφο από την ομοσπονδία και τις τοπικές ενώσεις αντί να τον φέρουμε κοντά και να επαναφέρουμε την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη.

Μέτα τιμής 

Κοκορέντζας Γεώργιος

Αντιπρόσωπος ΕΠΛΣ Κ. Μακεδονίας.