ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ: Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Μας "δουλεύουν" κανονικά!!!!

Πιο "δούλεμα" δεν γίνεται!!! 

 www.limenika-nea.blogspot.gr-αναδημοσίευση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την χθεσινή σύσκεψη των συναρμόδιων Υπουργών με τον Επίτροπο μεταναστευτικής πολιτικής της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν περιμέναμε και πολλά πράγματα. Περιμέναμε να δούμε αυτό ακριβώς που έγινε, δηλαδή παράλληλους μονολόγους, διαπιστώσεις, καλές προθέσεις και επίδειξη αποφασιστικότητας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μάλιστα ήταν τέτοια η αποφασιστικότητα του Επιτρόπου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα εντός της ΕΕ που ανακοίνωσε ότι για τα επόμενα δύο χρόνια 40,000 παράτυποι μετανάστες θα κατανεμηθούν με δίκαιο τρόπο στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε....Για τέτοια αποφασιστικότητα μιλάμε...Δηλαδή με δυο λόγια μας είπε ο κ. Επίτροπος ότι ο αριθμός παράτυπων μεταναστών που εισέρχονται σε ένα μόνο μήνα σε Ελλάδα και Ιταλία, θα κατανεμηθούν σε δύο χρόνια στα υπόλοιπά Κ-Μ της Ε.Ε. Για τέτοια δικαιοσύνη και αλληλεγγύη μιλάμε.... Δηλαδή μας "δουλεύουν" κανονικά.