ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τους "δουλέμπορους"!

www.bloko.gr-αναδημοσίευση           Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 07:41

Νέοι αποκαλυπτικοί με τους "δουλέμπορους" του Αλλοδαπών
Ένα πόρισμα 90 σελίδων των αδιάφθορων της Αστυνομίας, έρχεται να ρίξει βαριά σκιά στο Σώμα, καθώς εμφανίζεται ένα τμήμα του και μάλιστα στα ανώτερα επίπεδα της πυραμίδας της ιεραρχίας, να δολοπλοκεί διαπλεκόμενο με δουλέμπορους και να μαστίζεται από υπηρεσιακά ξεκαθαρίσματα επικυριαρχίας στις κρίσεις επιπέδου μαφίας, ακόμα κι επιλογής υπουργού Δημόσιας Τάξης της αρεσκείας τους.

Σύμφωνα με την πολύμηνη έρευνα, συγκεντρώθηκαν παραπάνω από αποχρώσες ενδείξεις ότι αξιωματικοί του Αλλοδαπών και κορυφαία στελέχη της σημερινής ηγεσίας και της ΕΥΠ, συμμετείχαν σε ελληνοτουρκικά δίκτυα εισαγωγής παράτυπων μεταναστών, επεκτείνοντας την αλυσίδα της διαφθοράς σε σκοτεινές διαδικασίες νομιμοποίησης τους, αλλά και σε μια σειρά άλλων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη σίτιση των έγκλειστων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και στη διαδικασία του επαναπατρισμού τους.
Μια πραγματική βιομηχανία κοπής αθρόου βρόμικου χρήματος δηλαδή και ξεπλύματος του μέσα σ’ ένα δαιδαλώδες σύστημα αποχρωματισμού απ’ οποιοδήποτε μελανού στίγματος, υπό την επίκληση μάλιστα, ισχυρών πολιτικών ερεισμάτων μέσα στη σημερινή κυβέρνηση.  
Είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που έγραψαν οι κοριοί της Αστυνομίας, σε μια από τις πολλές καταγραφές των συνομιλιών μεταξύ αξιωματικού του Αλλοδαπών που πρόσφατα μετακινήθηκε από τη θέση του κι ενός δουλέμπορου, ο οποίος μάλιστα βαρύνεται με περισσότερες από 80 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες!  
… Αστυνομικός: Πρέπει να απομακρυνθεί ο … (αναφέρεται το όνομα πρώην επικεφαλής του Αλλοδαπών), ένας υποδιευθυντής και πρέπει να φύγουν κάποια άτομα που είναι κοντά στον υπουργό και μας είναι εμπόδιο.
… δουλέμπορος: Σ’ αυτήν την κατεύθυνση θα το πάει η πολιτική ηγεσία.
Η συζήτηση αυτή ήταν στις 3 Μαρτίου. Πριν από τις κρίσεις της Αστυνομίας, στη διάρκεια των οποίων απομακρύνθηκαν ανέλπιστα κι αναιτιολόγητα κορυφαίοι αξιωματικοί. Όμως, δεν έφταναν μόνο αυτοί, γιατί όπως φάνηκε υπήρξαν εκκρεμότητες. Και για αξιωματικούς αλλά και για τον ίδιο τον υπουργό Δημόσιας Τάξης. Τον κ. Γιάννη Πανούση
 … Αστυνομικός: Δεν έγιναν όλα τα πράγματα όπως τα είπαμε. Έπρεπε μνα το φτάσουμε περισσότερο το πράγμα.
… δουλέμπορος: Μην ανησυχείς, θα το τελειώσει ο ψηλός το θέμα. Αλλιώς θα τελειώσει εσωκομματικά. Άλλωστε, σ’ ένα τετράμηνο θ’ αλλάξει και ο υπουργός.
… Αστυνομικός: Το σημαντικό είναι να έρθει ο …. (αναφέρεται το όνομα αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ) στο Αλλοδαπών.
… δουλέμπορος: Έτσι θα γίνουν τα πράγματα.
Θυμίζουμε ότι μιλώντας χθες στο bloko.gr ο κ. Πανούσης, με φανερά σκωπτική διάθεση είπε ότι έχει μπροστά του τέσσερις μήνες για να εξετάσει το όλο θέμα, αφού τόσους ακριβώς του δίνουν οι στασιαστές  και πρόσθεσε πως από τότε που τον όρισε υπουργό ο κ. Τσίπρας, κάθε μέρα κάποιος ζητά την παραίτηση του.Χθες ήταν η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα είναι κάποιοι μέσα στην Αστυνομία επειδή δεν τους κάλυπτε στις βρωμοδουλειές τους".
Σε ερώτηση για το εάν η όλη υπόθεση συνιστά μίνι πραξικόπημα είπε τα εξής: "Αν αληθεύουν όλα όσα λέγονται από ανθρώπους που επικαλούνται πολιτικές διασυνδέσεις προκειμένου να πετύχουν την παραίτηση μου μέσα σε 4 μήνες, τότε αυτό υπερβαίνει την πρακτική του οργανωμένου εγκλήματος και μπαίνει σε ζητήματα συνωμοσίας κατά της κυβέρνησης και του δημοκρατικού πολιτεύματος ". 
Γεγονός είναι ότι μετά από πολλά χρόνια, η Αστυνομία δείχνει να βαλτώνει μέσα σ’ ένα βούρκο αδιανόητης διαφθοράς και μάλιστα σε ένα ζήτημα με βαθιές προεκτάσεις εθνικής ασφάλειας, όπως είναι η διαχείριση του μεταναστευτικού.