ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τι ήθελε σήμερα στο γραφείο του κ. Δρίτσα ο στρατιωτικός αρχιδικαστής;

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

6 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απαντήστε στο ερώτημα του τίτλου;
Και μετά,  πείτε μας,  σε ποιο γραφείο αξιωματικού συχνάζει ο αρχιδικαστής, που κάποια στιγμή επιχείρησε να ασκήσει και τρομοκρατία στο peiratiko-δεν μασάμε εμείς- με παρότρυνση του φιλαράκου του, ο οποίος "κύριος", με το κ,  τόσο μικρό, που ούτε καν...ξεχωρίζει ,
 έχει και παρόν και παρελθόν πλουσιότατο.
Αχ αγαπητέ  μου φίλε, Θοδωρή,  που έχεις ....μπλέξει...
Ο αρχηγός, λοιπόν,  παραμένει , για να συνεχίσει το "έργο"του και να δεινοπαθήσει και άλλο το ένστολο προσωπικό, μιας και φημίζεται για την ακραία αντισυναδελφική του συμπεριφορά και για μέτρα μόνο κατά των 7.500 λιμενικών!!!

Είχαμε ξαναγράψει , πως,  ότι μπορεί, το βάζει , με τρόπο,  κάτω από το χαλί  και είχαμε ξαναγράψει πως τον ενδιαφέρουν πάρα πολύ οι δουλειές φίλου του πετρελαιά και ότι εχθρεύεται  φανατικά τους ναυτεργάτες, όσο κι ο μέντορας του, ο κ. Μπούσιος!!!
Τώρα, μαθαίνουμς, ότι  ξεκινά την επόμενη φάση. Να φέρει τον άνθρωπο των Τ.Μπαλτάκου και Μ.Βαρβιτσιώτη από τον Βόλο....
Να κυνηγήσει όποιον αξιωματικό δεν τον γλείφει ολημερίς. Θα κάνει και κάτι εκκαθαρίσεις αυτών, που εχθρεύεται.
Και ο άνθρωπος αυτός, καταστροφικός για το Λ.Σ και για το προσωπικό, όσο κι ο δάσκαλός του, ο μπάρμπα-Θανάσης,  θα συνεχίσει να μην πληρώνει οδοιπορικά, να μην στέλνει πίσω στην παραμεθόριο τα περίπου 500 βύσματα,  να κάνει προκλητικές αδικίες εις βάρος των λιμενικών , αλλά και των πολιτικών υπαλλήλων, όπου του δίνεται η ευκαιρία...
ΝΑ δίνει ραπόρτο στον κ. Μίλτο, να απασχολείται με τα παλιά και αξέχαστα κυκλώματα Πάτρας και Ραφήνας, για να ...ξελασπώνει τους κολλητούς του και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.
Έλεος , σύντροφε,Θοδωρή  Δρίτσα!!!


Πόπη Χριστοδουλίδου
Υ.Γ Υπουργέ , με αγάπη και ενδιαφέρον,  σου χτυπάμε καμπάνες, όχι απλά καμπανάκια!!!