ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Έχεις γρήγορα και άμεσα προσωπικό...

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

pros peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καλησπέρα,με αφορμή το κείμενο του συνάδελφου σχετικά με τις σπατάλες των οδοιπορικών λόγω των αποσπάσεων,εγώ έχω μία άλλη απορία-πρόταση στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων.

Γιατί να μην γίνεται η εισαγωγή Υ/Ξ μόνο από Λ/Φ,  με αντικειμενικά κριτήρια και με μαθήματα 40 ημερών για παράδειγμα,  όπως συμβαίνει και στην αστυνομία,  αντίστοιχα.
Έτσι γλυτώνεις την βασική εκπαίδευση,  την οποία έχεις ήδη περάσει σαν Λ/Φ(λ/φ,  που έχουν επιτύχει στην σχολή υ/ξ . έχουν 6 μήνες σχολή λ/φ,9 μηνες ως υ/ξ και αν βάλουμε και το στρατό για τους άντρες,  ούτε τζιχαντιστές να είναι με τόση στρατικοποίηση), το κόστος φαντάζομαι πολύ μικρότερο , σε σχέση με τους 9 μήνες,  που διαρκεί η βασική εκπαίδευση των Υ/Ξ,οδοιπορικά κλπ για τους καθηγητές , που τουλάχιστον , στην τελευταία σειρά πηγαινοερχόντουσαν στο Πόρο και εξοικονόμηση χρόνου,  γιατί δεν χρειάζεται τα Λ/Χ,  ανά την επικράτεια να περιμένουν τόσο καιρό για να βγουν οι νέοι Υ/Ξ.
Έχεις γρήγορα και άμεσα προσωπικό.
Και εδώ που τα λέμε,  Λ/Φ 3-5-7 ετών σίγουρα είναι πιο έτοιμοι από τον κάθε πολίτη που μπαίνει στο σώμα και δεν ξέρει που βρίσκεται.
Δεν νομίζω η αστυνομία να είναι πιο χαζή από εμάς,  που λειτουργεί αλλιώς!!
ευχαριστώ