ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ακατάλληλο το κτίριο του Λιμεναρχείου λένε οι λιμενικοί ζητώντας να μεταφερθούν αλλού οι υπηρεσίες!

http://www.prismanews.gr

αναδημοσίευση

19 Νοεμβρίου 2014Ακατάλληλο ως κτίριο χαρακτηρίζεται το Κ.Λ Ηρακλείου Ακατάλληλο ως κτίριο χαρακτηρίζεται το Κ.Λ Ηρακλείου

Το σταυρό τους κάνουν όταν μπαίνουν, όσο παραμένουν εκεί και όταν βγαίνουν από το ακατάλληλο από όλες τις απόψεις κτίριο όπου στεγάζεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, οι λιμενικοί οι οποίοι υπηρετούν εκεί.

Το κτίριο, η ηλικία του οποίου ξεπερνάει τα 60 χρόνια, είναι, δυστυχώς, ένας πραγματικός κίνδυνο για πολίτες και εργαζόμενους, ενώ η εικόνα του και μόνο, ειδικά το τελευταίο διάστημα που η εγκατάλειψή του είναι εμφανής, αποτελεί μια ντροπή για τον τουρίστα που βρίσκεται σε ένα από τα πλέον επισκέψιμα σημεία της πόλης.
Λιμενικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα. Μέτρα που δεν θα είναι επισκευές - «μπαλώματα» όπως και στο παρελθόν, αλλά άμεσες και οριστικές λύσεις.
Μια από αυτές θα ήταν η μεταστέγαση των υπηρεσιών του ΚΛΗ σε άλλους χώρους, οι οποίοι θα ήταν πιο κατάλληλοι για τη φιλοξενία των εργαζομένων, αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Μόνο που τέτοιοι χώροι, όπως γράφει η εφημερίδα "Πατρίς"  παρά την έρευνα των αξιωματικών του Λ.Σ δεν υπάρχουν και οι οποίες σκέψεις υπάρχουν στην παρούσα φάση τουλάχιστον οδηγούν σε αδιέξοδο.