ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Αναφορά προς τον Υπουργό Ναυτιλίας για αλλαγές στα δρομολόγια από Λήμνο προς Βόρεια Ελλάδα!

Αναφορά προς τον Υπουργό Ναυτιλίας για αλλαγές στα δρομολόγια από Λήμνο προς Βόρεια Ελλάδα

Οι βουλευτές Διαμάντω Μανωλάκου, Ελένη Γερασιμίδου, Χρήστος Κατσώτης κατέθεσαν αναφορά για τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Συγκεκριμένα κατέθεσαν την επιστολή του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου με την οποία μεταφέρεται το αίτημα των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων στο δημόσιο που υπηρετούν στη Λήμνο και κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα για την καθιέρωση δρομολογίου πλοίου την Παρασκευή το μεσημέρι από τη Λήμνο για την Καβάλα καθώς επίσης και για την επαναφορά του δρομολογίου από και προς Θεσσαλονίκη και την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και με τα άλλα νησιά.

Ακολουθεί η επιστολή:

Μύρινα 20-10-2014
Αριθμ. Πρωτοκ. : 30
Προς
Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών
Δήμο Λήμνου
Κοινοποίηση
Σωματεία Εργαζομένων στο Δημόσιο
Σας μεταφέρουμε το αίτημα των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων στο δημόσιο που υπηρετούν στη Λήμνο και κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα για την καθιέρωση δρομολογίου πλοίου την Παρασκευή το μεσημέρι από τη Λήμνο για την Καβάλα.
Στο νησί μας οι εργαζόμενοι που κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα είναι εκατοντάδες και χρειάζονται οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες να είναι τέτοιες που θα τους διευκολύνουν να βλέπουν τις οικογένειές τους τα σαββατοκύριακα.
Για το λόγο αυτό στηρίζουμε το αίτημα τους και ζητούμε την άμεση ικανοποίησή του.
Επίσης ζητούμε την επαναφορά του δρομολογίου από και προς Θεσσαλονίκη, καθώς και την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας  με την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και με τα άλλα νησιά.