ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στρατιωτικοί έστειλαν επιστολή στον Τσίπρα!

www.onalert.gr
αναδημοσίευση
Image


17.09.2014 | 00:01
Επιστολή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Εκφράζει μ΄ αυτό τον τρόπο λένε οι συντάκτες της την δυσαρέσκειά τους γιατί παρά το γεγονός ότι είχαν προσκληθεί -μέσω της ΠΟΕΣ- στην ομιλία ο κ.Τσίπρας δεν είπε τίποτα για τους στρατιωτικούς.
Κριτική στον κ. Τσίπρα ασκήσαμε από το Onalert υποστηρίζοντας ότι έκανε μεγάλο λάθος . Το οποίο σύντομα θα καταλάβει.

Από την άλλη όμως οι στρατιωτικοί που είναι “άμαθοι” σε “πολιτικές ισορροπίες” θα πρέπει να ξέρουν ότι τα “νεύρα” και η έλλειψη ψυχραιμίας εύκολα οδηγούν σε παρεξηγήσιμες ενέργειες. Και η επιστολή τους είναι τέτοια.

Θα βρεθούν αρκετοί να τους επισημάνουν ότι ο Τσίπρας τουλάχιστον τους αναγνώρισε ,κάτι που η κυβέρνηση αρνείται συστηματικά να πράξει αν και οι Ενώσεις και η ΠΟΕΣ είναι απολύτως νόμιμες.

Κι επιπλέον όποιος θελήσει να τους ασκήσει κριτική μπορεί εύκολα να πει ότι ανάλογη επιστολή την προηγούμενη εβδομάδα για όσα άσχημα είπε ο πρωθυπουργός δεν υπήρξε.

Η επιστολή που έστειλαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

Με την παρούσα μας επιστολή, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια του μεγαλύτερου μέρους των μελών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τη μη αναφορά στους Στρατιωτικούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, κατά την πρόσφατη του επίσκεψη στην 79η Δ.Ε.Θ.
Εκπρόσωποι της Ένωσης μας αλλά και άλλων Ενώσεων Στρατιωτικών, παραβρέθηκαν στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο στο «Βελλίδειο» και άδικα όπως αποδείχτηκε, περίμεναν να ακούσουν έστω μία πρόταση για τις επιπτώσεις που έχουν στις χιλιάδες οικογένειες των Στρατιωτικών τα οικονομικά μέτρα και οι περικοπές των Μνημονίων. Άδικα περίμεναν να ακούσουν τις θέσεις του κ.Τσίπρα σχετικά με την αποκατάσταση των αδικιών αλλά και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης, να αγνοεί επιδεικτικά αποφάσεις της Δικαιοσύνης και ειδικά εκείνης του ΣτΕ.

Ελπίζουμε πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του κ. Αλέξης Τσίπρας «ξεχνάει» τους Έλληνες Στρατιωτικούς και δεν τους συμπεριλαμβάνει στις εξαγγελίες του και στις θέσεις του κόμματος.