ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ ΑΤΤΙΚΗΣ'-ΠΕΙΡΑΙΑ'-ΝΗΣΙΩΝ: Αν δεν αγωνιστούμε σήμερα, δεν θα έχουμε αύριο!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 1 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2014


http://www.limenikos.gr
αναδημοσίευση
Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε από την Ομοσπονδία μας για την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε αλλαγές στο καθεστώς του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού (ΜΤΝ) και του Ταμείου Αρωγής Λιμενικού Σώματος (ΤΑΛΣ), η Ένωσή μας είχε ξεκάθαρη και δημόσια διατυπωμένη θέση.
Μόνη μας απαίτηση ήταν η απόσυρση του άρθρου 221 από το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών και γι’ αυτό προτείναμε την άμεση και έντονη αντίδρασή μας, με τη μορφή ένστολης πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Ο λόγος που μας έκανε να έχουμε αυτή τη θέση από την πρώτη στιγμή, δεν ήταν η έλλειψη εμπιστοσύνης στη διαπραγματευτική μας ικανότητα αλλά το ότι το πρόσφατο παρελθόν μας έχει διδάξει, ότι το Οικονομικό επιτελείο των τελευταίων Κυβερνήσεων έχει ως μοναδικό λόγο ύπαρξης, την ικανοποίηση των ορέξεων των δανειστών.

Σήμερα, αφού βιώσαμε για πολλοστή φορά μια απαξιωτική και προσβλητική αντιμετώπιση από το οικονομικό επιτελείο της παρούσας Κυβέρνησης, αναγκαζόμαστε να κάνουμε χρήση των μόνων όπλων που διαχρονικά φέρνουν θετικά αποτελέσματα σε όλους τους εργαζόμενους του κόσμου και πολύ περισσότερο στους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
Της πραγματικής ΜΑΧΗΣ και του δίκαιου ΑΓΩΝΑ!
Η Ένωσή μας, δικαιώνοντας το «Ένωση στην πράξη» που συνοδεύει κάθε μας σκέψη και απόφαση, δηλώνει έτοιμη και καλεί το σύνολο των μελών της να μετέχουν μαζικά, στην κοινή πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στηνΑθήνα την Τετάρτη 06/08/2014 και ώρα 11.00.
Σε νεότερη ανακοίνωσή μας, θα δοθούν λεπτομέρειες για το σημείο συγκέντρωσης και τη διευκόλυνση της μετακίνησής μας.
Η ώρα της ευθύνης σήμανε για όλους!
Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας

     Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης