ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ: Συνάντηση με ΣΥ.ΡΙΖ.Α!

www.limenika-nea.blogspot.gr
αναδημοσίευση
Πειραιάς 25/07/2014
Τα προεδρεία Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.-Π.Ε.Α.Λ.Σ. πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 24/07/2014 συνάντηση στην Βουλή των Ελλήνων με κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αποτελούμενο από τον τομέα Εθνικής Άμυνας και Σωμάτων Ασφαλείας με επικεφαλής τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας  κ. Γιώργο Βαρεμένο.



Καταθέσαμε τις ενστάσεις μας για το επικείμενο σ/ν για τα ασφαλιστικά ταμεία, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η περίπτωση του ΤΑΛΣ αποτελεί την μεγαλύτερη  κλοπή εκ μέρους της πολιτείας, αφού πρόκειται για ένα Ταμείο που από τον ιδρυτικό του νόμο προβλέπει ρητά την αυτοτελή και ανεξάρτητη από τον Κρατικό Προϋπολογισμό οικονομική λειτουργία του.



Επίσης δηλώσαμε την αγανάκτηση μας για τον εμπαιγμό εκ μέρους της κυβέρνησης αφού μέχρι σήμερα διέψευδε τις φήμες για εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας στα Μετοχικά Ταμεία ενώ αυτό προβλέπεται ήδη στο εν λόγω σ/ν.



Από την πλευρά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο κ. Βαρεμένος δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να μην τύχει έγκρισης από την Βουλή το σχετικό σ/ν ενώ παράλληλα δήλωσε την αντίθεση του ίδιου και του κόμματος του στην βάναυση και βάρβαρη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων.