ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ: Συνάντηση με ΔΗΜΑΡ!


 www.limenika-nea.blogspot.gr
αναδημοσίευση 

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα τα προεδρεία της Π.Ε.Α.Λ.Σ. και της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ  με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, κατά την διάρκεια της οποίας κατέστη σαφής απο την πλευρά μας η πλήρης αντίθεσή μας στις επικείμενες ρυθμίσεις που προωθεί του η Κυβέρνηση για τα ασφαλιστικά Ταμεία, και συγκεκριμένα σε ότι αφορά στα Μετοχικά Ταμεία αφενός και αφετέρου στην επιβολή συγκεκριμένων όρων και προϋποθέσεων για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ταμείου Αρωγής Λιμενικού Σώματος, ανάλογων με εκείνους που θα ισχύσουν για τα προβληματικά και επιδοτούμενα από διάφορες πηγές, πλην των εργαζομένων, Ταμεία. 

Τονίσαμε μάλιστα ότι η επαπειλούμενη έξωθεν καθ’ οιονδήποτε τρόπο επέμβαση-παρέμβαση στο Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος  αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στις τάξεις του Σώματος καθώς πρόκειται για δημιούργημα των στελεχών Λ.Σ., ένα Ταμείο παράδειγμα προς μίμηση, αυτοχρηματοδοτούμενο, αυτοδιαχειριζόμενο που δεν έχει επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ διαχρονικά το Κράτος και ούτε στοχεύει στο μέλλον να το πράξει. 


Από την πλευρά του ο κ. Κουβέλης αποδέχθηκε το δίκαιο των θέσεων μας και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το εν λόγω σχέδιο νόμου να μην τύχει έγκρισης από την Βουλή.