ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

"Καθάρισαν" οι πανταχού παρούσες καθαρίστριες στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς!!!!!

  | 1.5.2014 21 
 
www.newsit.gr
αναδημοσίευση
 
 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

`Καθάρισαν` οι πανταχού παρούσες καθαρίστριες στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Τελευταία ενημέρωση: 01.05.2014 
 
Με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση έκλεψαν τις εντυπώσεις οι γνωστές πλεον σε όλους απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Σε εξέλιξη η πορεία συνδικάτων στο Σύνταγμα για την Εργατική Πρωτομαγιά.Δεμένες με αλυσίδες, οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, εμφανίστηκαν στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και των συνδικάτων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Η πορεία έφτασε στην πλατεία Συντάγματος. Στο ψήφισμα της απεργιακής συγκέντρωσης οι οργανωτές αναφέρουν ότι η φετινή Πρωτομαγιά αποτελεί μήνυμα αντίστασης στα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση, στην αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων και στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτελεί ακόμη τιμή στους αγωνιστές που ίδρυσαν τα συνδικάτα και ξεκίνησαν την Εργατική Πρωτομαγιά. Οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα παραμένουν κλειστοί.

Σε εξέλιξη ήταν από νωρίς και η χωριστή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που εκτεινόταν από το Σύνταγμα μέχρι τα μισά της Σταδίου.










Υπενθυμίζεται ότι: ακινητοποιημένα θα μείνουν σήμερα Πρωτομαγιά τα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Εννέα το πρωί με εννέα το βράδυ θα κινηθούν αύριο λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ Μετρό, ΗΣΑΠ & Τραμ, θα κινηθούν από τις 9 το πρωί εως τη λήξη της βάρδιας. Το μετρό θα φθάνει μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ