ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

Τον τελευταίο καιρό στον Πειραιά ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η κυβέρνηση των μνημονίων, που υποβιβάζει καθημερινά το επίπεδο ζωής μας, από τη μια, και το επιχειρηματικό κεφάλαιο, που επωφελείται από την εξαθλίωση των εργασιακών σχέσεων, από την άλλη, σε αγαστή συνεργασία και σύμπνοια αποφάσισαν να ελέγξουν τον Πειραιά.
Όπως η κυβέρνηση με νύχια και με δόντια προσπαθεί να καταστήσει τη χώρα μας αποικία χρέους, έτσι και ο αυτοδιοικητικός της βραχίονας και οι επιχειρηματίες του θεάματος ορθώνουν το κεφάλι τους θαρρετά, χωρίς προσωπίδες πλέον, και επιδιώκουν να διαμορφώσουν ένα λιμάνι στα μέτρα τους μετατρέποντας την πόλη μας σε αποικία συμφερόντων.
 Τα κυβερνητικά και φιλοκυβερνητικά κανάλια παίζουν κάθε μέρα τον υποψήφιο της διαπλοκής και προβάλουν σαν μοναδικό αντίπαλό του τον κυβερνητικό δήμαρχο. Ξεχνούν, δήθεν, εμάς αλλά και όλους τους άλλους συνδυασμούς, προσπαθώντας να επιβάλουν την δική τους ατζέντα και την επιλογή “Σαμαράς ή Μαρινάκης”. Δεν σέβονται ούτε την βούληση του Πειραιώτη που επιθυμεί την ρήξη με το σάπιο καθεστώς που μας βούλιαξε και μας χρεοκόπησε ούτε και κανένα κανόνα δεοντολογίας και δημοκρατίας.

Στις επόμενες μέρες, με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, θα ισχύσουν πια οι κανόνες που επιβάλει ο νόμος και θα εμφανιστούμε κι εμείς όπως και οι άλλοι συνυποψήφιοί μας στις οθόνες των τηλεοράσεων και στις αντένες του ραδιοφώνου. Κι έχουμε ένα μήνυμα να στείλουμε με την ευκαιρία αυτής της έναρξης.

Ο Πειραιάς δεν είναι για τα δόντια τους και είναι πολύ σκληρός για να παραδοθεί. Δεν θα γίνει αποικία ανεργίας ή φτηνής εργασίας, αποικία των βαρόνων της παλαιοκομματικής λογικής και του θεάματος.
Ο Πειραιάς χρειάζεται Ήθος, Γνώση, Ανθρωπιά και Αγωνιστικότητα. Χρειάζεται αυτά που διαθέτει σε αφθονία ο συνδυασμός μας και για τα οποία σας ζητάμε να μας στηρίξετε. Κι εμείς υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.