ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Βλάβη στη μηχανή υπέστη το “Πρωτεύς”...

http://www.mycitynet.gr/αναδημοσίευση
 Ενημέρωση: 2014-02-10 - 11:06:18



Αναστασία Φύσσα 

Βλάβη στην αριστερή μηχανή υπέστη το οχηματαγωγό – επιβατηγό πλοίο “Πρωτεύς”, η οποία διαπιστώθηκε χθες κατά τον απόπλου του από το λιμάνι του Βόλου.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα λίγα μέτρα από το λιμάνι του Βόλου, διαπιστώθηκε από τον κυβερνήτη βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή κι αποφασίστηκε η επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Βόλου.
Στο πλοίο επέβαιναν 109 επιβάτες, κι είχαν φορτωθεί 13 οχήματα, οκτώ φορτηγά και δύο δίκυκλα. Από το Λιμεναρχείο Βόλου δόθηκε εντολή απαγόρευσης απόπλου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ το πλοίο παρακολουθείται τόσο από νηογνώμονα, όσο και από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.
Σήμερα εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης και οι διαδικασίες επιθεώρησης  κι αναμένεται το πλοίο να εκτελέσει κανονικά το προγραμματισμένο του δρομολόγιο στις 2.30 το μεσημέρι.
Μάλιστα σε μία εβδομάδα περίπου, αναμένεται η άφιξη του επιβατηγού – οχηματαγωγού «Απόλλωνας», που θα αντικαταστήσει τον «Πρωτέα» για  τουλάχιστον ένα μήνα, μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες συντήρησής τους.