ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται"...

http://www.neaplefsi.gr
αναδημοσίευση

  Περιμένουμε πράξεις και όχι λόγια.
Αναφερόμαστε βέβαια στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τελευταία σχετικά με τους διαγωνισμούς, παλαιούς και νέους, για την κατάταξη στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. όλων των βαθμίδων.

Η θέση μας γνωστή και χιλιοειπωμένη. Άμεση ίδρυση Ακαδημίας Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Εισαγωγή στελεχών μέσω των πανελληνίων εξετάσεων. Αναγνώριση πτυχίων. Κατ/ έτος προσλήψεις. Τομείς κατεύθυνσης. Κάλυψη  ειδικοτήτων με αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών.

Επαγγελματική κατάρτιση. Μόνο μέσω της εκπαίδευσης θα περάσουμε στο μέλλον. Όλα τα άλλα είναι απλώς μπαλώματα.

Την θέση μας αυτή καταθέσαμε εξαρχής στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,  όπως και σε όλους τους προκατόχους του τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια , πιστεύοντας ότι η σωστή εκπαίδευση αποτελεί επένδυση για το Σώμα με πολλαπλά κέρδη και ωφέλειες, για την κοινωνία και την χώρα.

Με χαρά και ικανοποίηση ακούσαμε τον κ. Υπουργό να αρχίζει να το συζητάει.     Περιμένουμε πράξεις και όχι λόγια.