ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Λεφτά υπάρχουν για δημόσιες σχέσεις

Πήξαμε στα τσιμπούσια. 'Οπου μεγάλες δουλειές και τσιμπούσια...

Εδώ ο κόσμος καίγεται, χαρτί δεν είχε μέχρι πρότινος το υπουργείο του και ο υπουργός ναυτιλίας τραπεζώνει τους δημοσιογράφους του ναυτιλιακού ρεπορτάζ, άραγε γιατί έχει αναρρωτηθεί κανείς σας συνάδελφοι;

Για να μας γνωρίσει λέει, κάλυτερα...  Και γιατί τέτοιο κόψιμο καλοκαιριάτικα;

Ας κάνει μια συνέντευξη τύπου αν θέλει να μας γνωρίσει, που δεν έχει και έξοδα, να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και να αφήσει τα γλυψήματα και την αναζήτηση καλών... υπηρεσίων τώρα που θυσιάζει τα πάντα στους εφοπλιστές και θέλει να τη βγάλει... ανώδυνα. Ή μήπως πιστεύει κανείς πως η βραδιά θα βγάλει καμιά σοβαρή είδηση που να αφορά τα προβλήματα των λιμενικών, των ναυτεργατών ή των επιβατών, τις αδικίες και τις ελλείψεις; Κάτι για την κοινωνική εξαθλίωση που συντελείται.
Μπίζνες και ξεπουλήματα θα έχει το μενού μαζί με τα... ψαρικά.
Γι' αυτό γίνονται τα τραπεζώματα για να μπουκώνουν στόματα. 

Την ίδια ώρα που ο κόσμος πεινάει κ. Μουσουρούλη, οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται, με το ζόρι πολλοί εξασφαλίζουν τα προς το ζήν, όπως και οι λιμενικοί που έχουν ξεχάσει προ πολλού τι σημαίνει δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη κι εσείς που ζητάτε από όλους εμάς νέες θυσίες και περικοπές, σκορπάτε έτσι ανήθικα τα λεφτά σε τραπέζια και δημόσιες σχέσεις; Στην υγεία των κορόιδων.

Και ποιος πληρώνει το λογαριασμό στο μαγαζί του συμπατριώτη σας, από τη Χίο;
Αυτό καλύτερα να μας το πουν αύριο οι δημοσιογράφοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά σας.

Χάρης Μπόλκας