ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Κυρία πρόεδρε του ΕΔΟΕΑΠ η εγχείρησή (σας) να γίνει (στο Ταμείο) κι ο ασθενής ας πεθάνει. Σιγά το πρόβλημα, μ' αυτόν θα ασχοληθούμε τώρα, εδώ ολόκληρο γυμναστήριο φτιάξατε στους αχάριστους!!!

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν!


Η πρόεδρος και το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ξυπνάνε ένα πρωί και αποφασίζουν να κόψουν τα βοηθήματα που χορηγεί το Ταμείο σε ασφαλισμένους με χρόνιες παθήσεις, για να το... εξυγιάνουν, λέει. Πραξικοπηματικά, χωρίς να ερωτηθεί κανείς και χωρίς να ενημερωθεί ο ασφαλισμένος, που πλήρωνε τόσα χρόνια, υγιής ων, το Ταμείο του και συνεχίζει να το πληρώνει και ως ασθενής, για να έχει τα ...στοιχειώδη που δικαιούται. Απλώς πηγαίνει ένα πρωί στην τράπεζα και μένει... μαλάκας, με ό,τι ψυχολογική επιβάρυνση μπορεί να έχει αυτό στην κατάστασή του, σε παθήσεις όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, όπου το στρες είναι διαβατήριο για νέο επεισόδιο, κυρία πρόεδρε. Μετά από αυτά δεν έχω καμία αμφιβολία: \

Η εγχείρησή (σας) να γίνει (στο Ταμείο) κι ο ασθενής ας πεθάνει. Σιγά το πρόβλημα, μ' αυτόν θα ασχοληθούμε τώρα, εδώ ολόκληρο γυμναστήριο φτιάξατε στους αχάριστους!!!

Γεράσιμος Τρύφωνας απο το facebook!