ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ουσιατικές πρωτοβουλίες και όχι επικοινωνιακές αναλαμβάνει απο αύριο η Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών Λ.Σ, προκειμένου να επιλυθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα το μεγάλο πρόβλημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των 7.500 λιμανικών!

Μια σοβαρή, ουσιαστική και αποτελεσματική κίνηση των συνδικαλιστών της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΉΣ  ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ απέδωσε και αύριο στην τελική του συνεδρίαση το δ.σ αποφασίζει και ανακοινώνει και νομικά μέτρα δευτερεύοντα, αλλά και ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΕΠΊ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ , με σκοπό να ξεμπλοκάρει το μείζον αυτό πρόβλημα και να ανακουφιστούν οι ένστολοι του Σώματος!
Σήμερα ,στην  ΠΕΝΤΆΩΡΗ συνεδρίαση παραβρέθηκαν και έκαναν προτάσεις πολλοί αξιωματικοί και βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα.
Ο στόχος της ΠΕΑΛ.Σ δεν είναι να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού. Αλλά κινήσεις, που θα φέρουν αποτέλεσμα!
Ετσι μην απορήσετε οι πολιτικοί, που αμελήσατε εγκληματικά, αν δείτε ενώπιον σας μία σκληρή, γενναία και αγωνιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, για το οποίο, εσείς κυρίως, ευθύνεστε και κάποτε θα πρέπει να πληρώσετε και την...λυπητερή!
Ο ένστολος κόσμος του Λ.Σ έχει απελπιστεί και δεν αρκούν πλεον οι ανακοινώσεις παρηγοριάς και ψεύτικα υα λόγια τα μεγάλα!
Πάντως, αρχηγέ και α υπαρχηγέ μόνο και μόνο για αυτό το πρόβλημα, θα έπρεπε, αν δεν είσαστα΄ν αποκλειστικά παρτάκηδες, να είχατε ήδη παραιτηθεί!

Το αντριλίκι, ΌΜΩΣ, στις μέρες μας ...αναζητείται πολύ συχνά ματαίως!

Πόπη Χριστοδουλίδου