ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Γιώργο Σκορδίλη και τους άλλους συναδέλφους , στο portal, www.theseanation.gr/news !

www.theseanation.gr

Αθώοι και ελεύθεροι να ασκούν το λειτούργημα τους, οι δημοσιογράφοι του πειραϊκού – ναυτιλιακού ρεπορτάζ Π. Χριστοδουλίδου, Θ. Λαμπρόπουλος και Χ. Μπόλκας


10/12/11 22:29

Αθώοι κρίθηκαν και οι τρείς ναυτιλιακοί συντάκτες από το Α΄ Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά και συγκεκριμένα η Πόπη Χριστοδουλίδου, καθώς και οι Θάνος Λαμπρόπουλος και Χάρης Μπόλκας, οι οποίοι κατηγορούνταν από τον εφοπλιστή Γεράσιμο Αγούδημο για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση. 

Ο Γεράσιμος Αγούδημος είχε υποβάλλει μηνύσεις κατά των τριών δημοσιογράφων οι οποίοι μέσο του ιστολογίου peiratikoreportaz, τον κατήγγειλαν για την στάση που διατηρούσε και συνεχίζει να διατηρεί απέναντι στα πληρώματα των πλοίων του και τους υπαλλήλους των ναυτιλιακών εταιριών του, τους οποίους και δεν πλήρωνε.

Συγκεκριμένα οι τρεις δημοσιογράφοι του ναυτιλιακού ρεπορτάζ σε αναρτήσεις τους στο παρπάνω ιστολόγιο χαρακτήριζαν τον κ. Αγούδημο, «κακοπληρωτή», «αφερέγγυο» και «καπετάν φέσι».

Μάρτυρες υπεράσπισης των δημοσιογράφων ήταν ο Θ. Ευαγγελάκης α' γραμματέας της ΠΕΜΕΝ, ο Θ. Παπάς πρόεδρος του ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, αλλά και ένας ναυτεργάτης που ήταν υπάλληλος της εταιρείας του Αγούδημου.