ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Αυτή η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011, μπορεί να γίνει η απαρχή ενός ΟΧΙ σε όσους ισοπεδώνουν λαούς,σε όσους επιβάλλουν απόψεις και σχέδια ενδιαφερόμενοι μόνο για την τσεπούλα τους !.

www.vetonews.gr
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011

- δε νομίζω να τολμήσει πολιτικός -που υπέγραψε την καταδίκη μας- να εμφανισθεί σε παρέλαση.Τι να υπερθεματίσει ;
Την τόλμη του,την αντίσταση που έχει καταβάλει,τον αγώνα που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια κατά της απληστίας,τι να παραλληλίσει;
Τη σημερινή θυσία του ελληνικού έθνους με την αντίσταση που επέδειξε στους κατακτητές το 1940;Οπως και να το δεις θα ναι πρόκληση.

--Βάζεις στοίχημα,ότι θα σκάσουν μύτη και μάλιστα θα σπρωχτούν για να κάνουν και δηλώσεις στο τέλος της παρέλασης;Θα εξυμνήσουν τους αγώνες του έθνους ανά την ιστορία.
Θα μας εμψυχώσουν ως άλλες Βέμπο, σαν "τραγουδιστές της νίκης" για τη σφαγή που οδηγούμαστε. Παιδιά της Ελλάδος παιδιά..........
- Καλά γραφική γίνεσαι. Εσύ και λίγοι ψευτοιδεολόγοι. Ξέρεις τι πιστεύουν οι περισσότεροι; ότι σε δύο χρόνια θα περάσουν τα οικονομικά μας βάσανα, άρα αξίζει να βάλουμε και άλλη πλάτη για τη χώρα. Δηλαδή θέλω να καταλάβεις ότι έχουν πεισθεί με το "μαζί τα φάγαμε" και τώρα βάζουν πλάτη για να πάψουν να νοιώθουν ένοχοι.
 Σε δύο χρόνια θα επανέλθουν και οι μισθοί τους, θα παίρνουν πάλι επιδόματα και όλα ωραία και καλά. Δε θεωρούν αγωνιστές όσους λένε ΟΧΙ στο μνημόνιο.
--Εχουν αρχίσει τα στοιχήματα πάντως για την 28η Οκτωβρίου. Θα κατέβει ή όχι η υπουργός παιδείας; θα την χαιρετήσουν ή θα εκτοξευθούν γιαούρτια και αυγά προς την εξέδρα των επισήμων;
Στοιχηματίζουν και για άλλους κυβερνητικούς και πολιτικούς.Θα καμαρώνουν από τις θέσεις των επισήμων στις παρελάσεις των περιφερειών τους;
- Αυτή η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011, μπορεί να γίνει η απαρχή ενός ΟΧΙ σε όσους ισοπεδώνουν λαούς,σε όσους επιβάλλουν απόψεις και σχέδια ενδιαφερόμενοι μόνο για την τσεπούλα τους.
Οσο γι αυτούς τους πολλούς που λες...... ότι αγωνίζονται να λένε ΝΑΙ σε όλα,μην είσαι σίγουρη ότι είναι πολλοί.
 Λένε ΝΑΙ γιατί τους φοβίζουν για να τους υποτάσσουν.
Ασκήσεις θάρρους χρειάζονται.
Να αρχίσουν να πιπιλάνε το ΟΧΙ στο στόμα τους σαν καραμέλα...