ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ασυγκίνητος ο εφοπλιστής Ν. Βαρβατές-Απλήρωτοι παραμένουν οι ναυτικοί του, Κρέμασαν πάλι πανό!


Καρφί δεν τους καίγεται, ούτε του κ. Νίκου Βαρβατέ ούτε και της αδερφής του, που είναι υπεύθυνη για την εταιρεία τους. Οι δύο Αιγύπτιοι, οι δύο Ρουμάνοι και ο Έλληνας καπετάνιος του πλοίου "Naftocement 6" της Naftotrade SA. και από εχθές κρέμασαν πάλι πανό, επί του πλοίου, που βρίσκεται στη ράδα του λιμανιού της Ελευσίνας.
Γιατί να ενδιαφερθεί η οικογένεια Βαρβατέ; Πείνασαν ποτέ; Έμειναν νηστικά τα παιδιά τους;
Αυτοί καλοπερνάνε, με τα πολυτελή τους σκάφη, τις βιλάρες του και τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό και δεν ντρέπονται φυσικά, αφού ποτέ, καμία κυβέρνηση, ούτε η τωρινή ούτε οι προηγούμενες τους υποχρέωσαν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους ναυτικούς που δουλεύουν σκληρά στα πλοία τους αλλά και στους απλήρωτους υπαλλήλους που εργάζονται στην εταιρεία τους.
Ο τέως Γιάννης Διαμαντίδης τον είχε στα όπα-όπα τον κ. Βαρβατέ, όπως και όλους φυσικά τους εφοπλιστές. Όσο για τη διεύθυνση ναυτικής εργασίας και το λιμεναρχείο Ελευσίνας αδιαφορούν παντελώς, από την αρχή που αποκαλύφθηκε πως είχαν αφήσει απλήρωτους τους ναυτικούς στο συγκεκριμένο πλοίο, οι ενέργειες τους ήταν εκνευριστικά αργές και πάντα με γνώμονα να μην ενοχληθεί ο εφοπλιστής. Και τώρα τι θα πράξετε εσείς κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ως ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας και εσείς κ. Χρήστο Παπουτσή που είστε υπεύθυνος για όσα δεν πράττει το αρμόδιο λιμεναρχείο;
Πάντως εμείς δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε μέχρι να εξοφληθούν οι δεδουλευμένες αποδοχές στους ναυτικούς όχι μόνο του συγκεκριμένου πλοίου αλλά και οποιουδήποτε άλλου εφοπλιστή φέρεται με τον ίδιο απαράδεκτο τρόπο στους εργαζόμενους.

Πόπη Χριστοδουλίδου