ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ενωση Προσωπικού Λ.Σ Ανατολικής Κρήτης : Σκάφη με βλάβες , Ιεράπετρα, Σητεία ,(ουδεμία προσπάθεια να επισκευασθεί) , Αγ. Γαλήνη, (4 ώρες περιπολία, την βδομάδα, μόνο ) -το ύψος των χρημάτων, που απαιτείται, είναι μηδαμινό - Πλωτά χωρίς καύσιμα , οχήματα χωρίς ελαστικά !!!!!!!!!!!!


Ηράκλειο:24-06-2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης οφείλει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους , μέλη και μη , της Ένωσης μας που παρευρέθησαν στην μεγαλειώδη πορεία ένστολης διαμαρτυρίας Σωμάτων Ασφαλείας την Πέμπτη 23-06-2011 στην Αθήνα , για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης και την ξεκάθαρη απαξίωση των Σωμάτων Ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα .
Προβλήματα όπως :
1) Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες απλήρωτες τα τελευταία 3 έτη
με συνέπεια ιατροφαρμακευτικοί σύλλογοι να μας έχουν κλείσει την πόρτα . Επιμένουμε στο ερώτημα μέχρι να μας απαντήσουν ξεκάθαρα 50 ευρώ Χ 7500 στελέχη μας κάνουν ένα ποσό τις τάξεως 375,000 ευρώ μηνιαίως . Τα χρήματα αυτά που είναι ? Ποιοι τα διαχειρίζονται ? Δώστε απαντήσεις στον κόσμο .
2) Οδοιπορικά - πλεύσιμα πλωτών απλήρωτα από το τέλος του 2006 .
3) Η τραγελαφική πλέον κατάσταση που έχουν περιέλθει όλα τα επιχειρησιακά μέσα και κυρίως τα Π.Λ.Σ. στις Υπηρεσίες περιοχών αρμοδιότητας μας .
Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα είναι μόνο το Π.Λ.Σ. 119 Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και αυτό κατόπιν χορηγιών .
Και πάλι σκάφη με βλάβες , Ιεράπετρα, Σητεία (ουδεμία προσπάθεια να επισκευασθεί) , Αγ. Γαλήνη (4 ώρες περιπολία την βδομάδα μόνο ) , όπου επισκευάζονται άμεσα και το ύψος των χρημάτων που απαιτείται είναι μηδαμινό .
Πλωτά χωρίς καύσιμα , οχήματα χωρίς ελαστικά .
4) Ξεκάθαρη υπό στελέχωση όλων των Υπηρεσιών Ανατολικής Κρήτης και πληρωμάτων πλωτών σε ποσοστό που υπερβαίνει το 60% και 70% αντίστοιχα.
5) Την απίστευτη αφαίμαξη – κατακρεούργηση των πενιχρότατων εισοδημάτων μας και γενικότερα την ξεκάθαρη απαξίωση των ένστολων Σωμάτων Ασφαλείας σε όλους τους τομείς και βαθμίδες .
Απαιτούν λύσεις και η πολιτεία με σοβαρότητα και θάρρος να σκύψει στα προβλήματα μας αυτά , με σκοπό την αναβάθμιση του ρόλου των Σ.Α.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης καλεί ενόψει μελλοντικών κινητοποιήσεων σε τοπικό επίπεδο όλους τους συνάδελφους σε αγωνιστική εγρήγορση και ετοιμότητα όπου ευελπιστούμε στην καθολική συμμετοχή των συναδέλφων . Δεν περισσεύει κανείς .
Όλοι στον αγώνα . Με όλη την δύναμη μας φωνάζουμε

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ – ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ