ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΟΙΟΝ?

ΕΠΙΣΤΟΛΗ στο peiratikoi@yahoo.gr

Μεγάλη σχολή έφτιαξε ο Κουρής. Ο Αυριανισμός είτε ακροδεξιός είτε σταλινικός, όπως ο δικός σας, δεν έχουν διαφορά μεταξύ τους. Το ίδιο αποτέλεσμα επιδιώκουν. Και άν αυτοαναγορεύεστε...δημοκράτες του λόγου, να αναρτάτε και τα σχόλια αυτών που σας λένε καθαρά την άποψή τους για σάς και την...φυλλάδα σας.
Μια παρέα όχι των ναυτιλαικών συντακτών αλλά μιάς ομάδας αποτυχημένων δημοσιογράφων (και ενός παρλιακού, ενός γλύφτη, μιάς υστερικής συμπλεγματικής προσωπικότητας κλπ..κλπ), που με την παραπληροφόρηση, την χυδαιότητα και τις άμεσες 'η έμμεσες απειλές προσπαθείτε να κάνετε τα κέφια αυτών που σας ταίζουν ( Περισσός, Ακτή Μιαούλη κλπ, κλπ), μπάς και βγάλετε τα πρός το ζήν.

Με καμάρι έχετε μόνιμη την προτροπή του ακροδεξιού φασισταρά πρώην Υφυπουργού ..... να σας διαβάζουν. Τυχαίο?? δεν νομίζω. Τεράστια η προσπάθειά σας να φτιάξετε καλή εικόνα στο πιό διαβρωμένο ένστολο σώμα της χώρας. Τυχαίο??? δεν νομίζω. (Ρωτήστε και εμάς τους ποντοπόρους ναυτικούς την άποψή μας για του μιζαδόρους ΄΄νερόμπατσους'' που έχουμε ζήσει στό πετσί μας, και όχι τα συντρόφια σου ναυτικούς του ΠΑΜΕ που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε μπουλμέ τα τελευταία τριάντα χρόνια).
Υιοθετείτε, με δικά σας σχόλια και πέρα από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, τις απόψεις δημοσίων υπαλλήλων που ολημερίς ... πίνουν το καφεδάκι τους, κουτσομπολεύουν και γράφουν σχόλια στην κίτρινη φυλλάδα σας, και αφήνουν εμάς τους έρμους τους πολίτες να περιμένουμε να μας εξυπηρετήσουν.

'Ολος αυτός είναι ο κόσμος σας. Να τους χαίρεστε. Καί να χαίρεστε και τον εαυτό σας για την εμπάθεια και τα κόμπλεξ σας, που μπροστά στα κομματικά και ... οικονομικά σας οφέλη, έχετε φτάσει εκεί που δεν πάει παρακάτω. Ουτε ένας σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται μαζί σας.

Γιώργος Θαλάσσης

Υ.Γ Για να δουμε ρε σταλίνες...θα τολμήσετε να αναρτήσετε και μια άλλη άποψη???
-------------------------------

Σχόλιο: Καθένας έχει δικαίωμα στο παραλήρημα κι εσείς στο δικό σας...δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολίασω ύβρεις και απειλές και μάλιστα από έναν άνθρωπο που ούτε γνωρίζω, ούτε με γνωρίζει...Ούτε θα τις επιστρέψω...γιατί μόνο τα λόγια μου θα χάσω...αγαπητέ, Γιώργο Θάλασση - παιδί φάντασμα ( κατά το γνωστό κόμικ Μικρός 'Ηρως, του Ανεμοδουρά)

Θα χρησιμοποιήσω μόνο την τελευταία πρόταση σας - με την άδειά σας-:
" Ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται μαζί σας"....
'Αρα αφού εσείς μπήκατε στο κόπο να ασχοληθείτε με την αφεντιά μας...κατατάσσετε εαυτόν στους γελοίους!

Δώρα Ν. Βογιατζάκη