ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ/ΚΛΠ -Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ?

proς peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ


Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά για ποιο λόγο ΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΣΥΝΤΗΡΕΙ-ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ-ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑ Κέα Πειραιά ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ «ΜΠΑΜΠΑ»?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο Κ.ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ «ΦΕΟΥΔΟ» ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ τμήμα ΕΣΩΤ.ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ του ΛΣ?


Ο λόγος βέβαια για την εδώ και αρκετά χρόνια ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από τον Διοικητή κ.Κοβάτσο, τον έτερο «Χάχακα-Υπ(ν)οδιοικητή» Νισιανάκη και τον αναμφισβήτητο ΣΚΙΩΔΗ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΤΗ όλων αυτών, τον «Οπλοβρώμο» των Κέα Πειραιά ΜιχαηλίδηΒ.
Ειδικά, όσον αφορά τον τελευταίο «κύριο», αντί να εκτιμήσει το ότι ξύνεται, απο Δε-Πα 4-5 ώρες την ημέρα, εκ των οποίων το πολύ να ασχολείται κανα 45λεπτο, την ημέρα με δουλειές του γραφείου-μονάδας(οι άλλοι δύο κάνα 30λεπτο όπως μαθαίνουμε!), δίχως να παγώνει-ψήνεται σε καμιά σκοπιά-πάρεργο, αυτός(όπως και οι άλλοι δύο ‘λεβέντες’) είναι τόσο ύπουλο ανθρωπάκι που οικειοποιείται και τις ελάχιστες «ανταμοιβές» όσων έντιμα εργάζονται (Δηλαδή πληρωμή πενθήμερων-νυκτερινών ).
Μήπως δεν υπάρχουν στα Κέα Πειραιά συνάδελφοι ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ?
Μα και βέβαια υπάρχουν, αυτοί όμως είναι συνάδελφοι με ΚΑΡΟΥΛΙΑ και όχι το αντίστροφο και ως εκ τούτο «ακατάλληλοι» για Οπλονόμοι και λοιπά νευραλγικά πόστα...
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΕΦΕΤΕ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ-ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .
Όποιος γουστάρει να αράζει να το πάρει απόφαση ότι θα πρέπει να στερηθεί κάποια ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
###### Και τώρα ερχόμαστε στο ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, δηλαδή, αυτό της ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ του ΧΡΟΝΙΟΥ θέματος από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά.
Και άντε αυτός να υποθέσουμε ότι επίσης θεωρεί το Λιμενικό-Δημόσιο Χρήμα αμπέλι του, το ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ όμως, τι κάνει για όλα αυτά ?
Επιτρέπει σε ένα «παρεάκι» ΕΠΙΟΡΚΩΝ-ΑΜΕΤΑΘΕΤΩΝ, που δεν αξίζει να φορά παραλλαγή να ΚΛΕΒΕΙ-ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ το Λιμενικό Σώμα-Δημόσιο χρήμα ?######
Αληθεύουν τα «ΚΟΚΟΡΕΜΑΤΑ» των επίορκων ότι αυτοί «ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ» τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά και αυτός με τη σειρά του «ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ» το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος ?

Να σας χαίρεται ο Αρχηγός και η Πολιτική ηγεσία πχ της Νιγηρίας/Σενεγάλης, γιατί όλα τα παραπάνω ΑΙΣΧΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Λ.Σ Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου Σούλη-Υπουργού Προστασίας του Πολίτη-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΟ Λ.Σ ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ-ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ και μετά άντε να το μαζέψετε το ξεφτιλίκι μεσοπέλαγα...
Ο Αρχηγός πλέον του Λιμενικού Σώματος, ΤΙ ΛΕΕΙ-ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?
ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ-ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στα Κέα Πειραιά και να συνδέσει με αυτό το ζήτημα το όνομα, την καριέρα και την υπόληψη του ?

Ειλικρινά ελπίζουμε να μη δώσει τέτοια δείγματα γραφής στην αυγή της ανάληψης του αξιώματος του.
Γαργάρα Leaks

Υ.Γ 1 : Το «κούτελο» της πλειοψηφίας των Κέα Πειραιά και σίγουρα της συντριπτικής πλειοψηφίας των εις ΛΣ υπηρετούντων, δεν ανέχεται ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ-ΡΕΜΟΥΛΕΣ-ΥΠΟΝΟΙΕΣ. Δεν επιζητούμε εκδίκηση,
επιζητούμε ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, ως καλλιεργημένοι και αξιοπρεπείς οικογενειάρχες-επαγγελματίες αυτής της χώρας, που είμαστε.
Δηλαδή, την απομάκρυνση απο τα Κέα Πειραιά όσων μας θίγουν την υπόληψη-αξιοπρέπεια .

Υ.Γ 2 : Όσο το Λιμενικό/ΚΛΠ σκανδαλωδώς κωφεύει, τα παιδιά του «ΜΠΑΜΠΑ» είχαν άνω των δύο μηνών στη διάθεση τους, προκειμένου να παραποιήσουν-χαλκεύσουν-αποκρύψουν στοιχεία.
Δηλαδή ,το αξίωμα του αξιωματικού στο Λ.Σ συνάδει με ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ-ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ-ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ-ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ?
ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ.
Θεωρούμε ότι όλα αυτά τα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ δεν βρίσκουν σύμφωνους την συντριπτικη πλειοψηφία των ΕΝΤΙΜΩΝ και ΚΟΠΙΑΣΘΕΝΤΩΝ αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Υ.Γ 3 : Όσοι τις κόβουν με την ΑΛΗΘΕΙΑ-ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ(βασικοί συνοδοιπόροι του εν λόγω Μπλόγκ) κάλλιστα θα μπορούσαν να τους χορηγηθούν ΧΑΠΙΑ ΠΕΙΡΑΤΟΞ...!!!!

Και καλή χώνεψη, μωρέ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Υ.Γ 4 : Μετά περισσής εκπλήξεως και αβάστακτης καρτερίας, πληροφορηθήκαμε μία εκ των ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΩΝ μέχρι στιγμής παρεμβάσις-δείγμα γραφής του έργου του Υπ(ν)οδιοικητή των ΚαβατζοΚέα Πειραιά, δηλαδή μια εξαιρετικά καλογραμμένη και καθ όλα συντεταγμένη ανακοίνωση στον πίνακα της μονάδας ,η οποία αφορά τον αδέσποτο σκύλο ονόματι ΛΕΩΝ και το μέλλον(!) αυτού.
Έχοντας πλέον επιλύσει όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα του, πχ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ Δημοσίου χρήματος, μεροληπτικά κατανεμημένων υπηρεσιών, με το ότι οι άντρες του δεν διαθέτουν ούτε ΕΝΑ υπηρεσιακό όχημα και πηγαινοέρχονται με Ι.Χ-παπιά στα πόστα τους, έλλειψη προγράμματος εργασίας και χίλια μύρια άλλα, αυτός επέλεξε το εν λόγω ζήτημα προκειμένου να αναπτύξει-επιδείξει όλο το εύρος των δυνατοτήτων του (ποιών...?).
Μήπως ενδόμυχα προσπαθεί να μας πεί κάτι για την καριέρα την οποία πραγματικά ΘΑ ΗΘΕΛΕ-ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ? (π.χ μπόγιας ...!).
---------------------------------------------------------------------------------------
Αγαπητέ αρχηγέ του Λ.Σ,
ΚΎΡΙΕ ΛΙΜΕΝΆΡΧΑ
ΚΑΙ ΚΎΡΙΕ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ, επιτέλους ...
Βάλτε ένα τέλος.
Προσωπικά δεν αντέχει το στομάχι μου άλλο να ακούει για διασπάθιση δημόσιου χρήματος στα ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, για πλασματικές υπερωρίες, νυχτερινά και άλλα ύποπτα πράγματα ...
Υπάρχουν εργαζόμενοι εκεί, που δεν φταίνε σε τίποτα.
Και υπάρχουν λιμενικοί σε όλη τη χώρα, στους οποίους το κράτος οφείλει οδοιπορικά και νυχτερινά απο το 2006, ενώ, άλλοι λαμβάνουν χρήματα, χωρίς να τα δουλεύουν.

Επιληφθείτε αντιναύαρχε,
δραστικά, σκληρά και αποφασιστικά,
σας παρακαλούμε πολύ.
Εχετε την υποχρέωση να το κάνετε αυτό !!!

Πόπη Χριστοδουλίδου.