ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ, αστυνομικός η Στρατιωτικός δεν έχει δουλειά με κανένα πάρεργο, όπου οι μόνοι, που ωφελούνται,είναι εφοπλιστές και γαλοναδες !!!



Δεν πατε καλά μάλλον!!!!!

Σάββατο, 29 Ιανουάριος 2011,

Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ


Βλέπω, από προχτες, παλιά μερικούς ανεγκέφαλους,κουτοπόνηρους,εξυπνάκηδες να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους,χωρίς να σκέφτονται μάλλον, το τι λένε η γιατί έτσι θέλουν να τα λένε...
Ποιος σας είπε, κυρίες και κύριοι ότι ο κάθε Λιμενικός, που εκτελεί Υπηρεσία σε κάποιο λιμάνι είναι υπεύθυνος, για να κάνει τσεκ ιν στα εισιτήρια???
Που σε ολόκληρη την ΓΗ γίνεται αυτό???

Το να γίνει ,κάποιος έλεγχος σε εισιτήρια ,για να διαπιστωθεί ότι οι εταιρίες τηρούν τον νομό το καταλαβαίνω,αυτό όμως, δεν είναι δουλειά στα όργανα ,που βρίσκονται στο δρόμο η έξω από τα καράβια για την ασφάλεια του πολίτη.....
Σε άλλη περίπτωση ,να βάλουμε και στο μετρο-ηλεκτρικο-κτελ και αεροδρόμιο αστυνομικούς να κάνουν τσεκ ιν.
Μην γινόμαστε γελοίοι ,επιτέλους
Και για να επανέλθω σε σοβαρά θέματα,
να ρωτήσω ακόμη μια φορά, το τι γίνεται με τα θέματα, που αφορούν την στελέχωση των Υπηρεσιών με προσωπικο.


Μπορει κανείς να απαντήσει γιατί Μεγάλο Λιμεναρχείο στα Δωδ/σα έχει μόνο 2 αξ/κους (Λιμενάρχη και ένα Σημ/ρο),για να βγάλει πέρα την πληθώρα θεμάτων και προβλημάτων που υπάρχουν;;;

Νομίζουν, ίσως μερικοί ότι στέλνοντας Λιμενοφύλακες έλυσαν το θέμα??

Που είναι τα σχέδια για την προμήθεια σκαφων-περιπολικων οχηματων και μοτοσυκλετών??Ακούσαμε ότι ενώ έχει σχεδιαστεί η αγορά Μοτοσυκλετων,κάποιοι κύριοι υπεύθυνοι για αυτές τις αγορές βραδυπορούν(κοινώς ΚΩΛΟΒΑΡΟΥΝ).
Μήπως ψάχνουν για το ποια αντιπροσωπεία δίνει καλύτερη μίζα???
Λεωω Μήπως????


ΓΕΝΙΚΑ.
Ξεκολληστε όλοι σας από το να έχετε το Λιμενικό να φορτώνει τα καραβάκια των αφενταδων σας και φτιάξτε πρώτα τα Λιμάνια και δώστε μας εφόδια να δουλέψουμε !!!

Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ είναι αστυνομικό η Στρατιωτικό Όργανο, αν αυτό θέλετε, αρα και δεν έχει δουλειά σε κανένα πάρεργο και όπου οι μόνοι, που ωφελούνται, είναι οι εφοπλιστές και μερικοί γαλοναδες με όμορφες στολές !!!
Αυτοί να κατέβουν να φορτώσουν τα καράβια τους.


Περιμένουμε να μάθουμε και τι γίνεται με το θέμα των Μοτοσυκλετών.....


Για να δούμε
Εδώ είμαστε και σας παρακολουθούμε