ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο δικηγόρος του κ. Φιλιππακόπουλου απαντά !!!













28.1.2011

Επικοινωνώ μαζί σας ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Ηλία Φιλιππακόπουλου, σχετικά με χθεσινή ανάρτησή σας.

Θεωρώ, ότι, για λόγους δεοντολογίας, τους οποίους, τόσο πολύ επικαλείσθε επιλεκτικά σε άλλες περιπτώσεις, θα έπρεπε να έχετε επικοινωνήσει ΚΑΙ με την άλλη πλευρά, πριν προβείτε στην ανάρτηση του συγκεκριμένου σχολίου σας.

Αυτό απαιτεί η δημοσιογραφική υποχρέωσή σας ,τόσο για πληρότητα και αντικειμενικότητα του ρεπορτάζ σας, όσο και για την σφαιρική και, κυρίως, αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών σας.
Φαίνεται, όμως, ότι άλλες είναι οι δικές σας προτεραιότητες...

Αν, λοιπόν, είχατε επικοινωνήσει και με την άλλη πλευρά, θα είχατε πληροφορηθεί ότι η χθεσινή απόφαση του Γ' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ήταν πρωτίστως ΑΘΩΩΤΙΚΗ για τον εντολέα μου, αφού, το Δικαστήριο, μετά και την σχετική πρόταση του κ. Εισαγγελέα της έδρας, τον έκρινε ομόφωνα αθώο όλων των επιμέρους κατηγοριών συκοφαντικής δυσφημήσεως, για τις οποίες είχε κατηγορηθεί και οι οποίες αποτελούσαν και την "καρδιά" της κατηγορίας.

Κρίθηκε ένοχος ΜΟΝΟΝ για μία πράξη ψευδορκίας, κατηγορία, η οποία με βεβαιότητα θα καταπέσει και αυτή στο Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Τέλος, θα είχατε πληροφορηθεί, αφ' ενός μεν ότι το Δικαστήριο δέχθηκε το υπερασπιστικό επιχείρημά μας, ότι ο εντολέας μου, σύμφωνα με το γράμμα του Νόμου, ΔΕΝ ήταν Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του τότε Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, αφ' ετέρου δε ότι ο Εισαγγελέας της έδρας κατακεραύνωσε την ενέργεια του Πολιτικώς Ενάγοντα να προβεί σε αποστολή Ανοικτής Επιστολής, αν και ήταν εν ενεργεία Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, ενώ απεδέχθη και το γεγονός ότι ο Πολιτικώς Ενάγων έχει στραφεί κατά δεκάδων συναδέλφων του ( Ανώτατων, Ανώτερων και Κατώτερων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών), με δεκάδες Μηνύσεις, Αγωγές και Αιτήσεις Ακυρώσεως, μόνο και μόνο επειδή δεν τοποθετήθηκε ως Ναυτιλιακός Ακόλουθος.

Παρακαλώ για την ανάρτηση του παρόντος, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως και αντικειμενικά, οι αναγνώστες σας.

Στυλιανός Αντ. Πυλιώτης
Δικηγόρος
----------------------------------------------------------------------------------
απάντηση.

Μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας απο εσάς, προσωπικά,
αλλά
και απο τον πελάτη σας,ΦΥΣΙΚΆ δεν δεχόμαστε ,
αξιότιμε , κύριε δικηγόρε.

Πόπη Χρ.