ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μη "μασάτε" συνάδελφοι...


Κάποιοι καλοπληρωμένοι τηλεαστέρες αλλά και άνθρωποι της εργοδοσίας σε κάποια μαγαζιά των ΜΜΕ προσπαθούν να σπάσουν το μέτωπο των δημοσιογράφων και των τεχνικών που διεκδικούν συλλογικά με τα συνδικαλιστικά μας όργανα την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και όχι επιχειρησιακών συμβάσεων που θα οδηγήσουν σε ατομικές συμβάσεις και σε απολύσεις.
Κάποιοι μάλιστα υπόσχονται μέχρι και αυξήσεις ακολουθώντας την πολιτική του ...καρότου ώστε κάποια μαγαζιά να σπάσουν την 48ωρη απεργία την επόμενη εβδομάδα.
Η απάντηση είναι μία: ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!
ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΣΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ, ΈΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, 8ΩΡΟ, ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΛΠ).
Μπορεί κάποιοι συνδικαλιστές να μας "πούλησαν" αλλά μπορούμε να τους βρούμε στη γωνία και να τους φτύσουμε.
Τα αφεντικά και τους αχυράνθρωπους τους δεν θα μπορούμε να τα βρούμε στη Γερμανία, τη Νέα Υόρκη ή όπου αλλού θα τρέχουν να κρυφτούν από τους άνεργους όταν κάποιοι πέσουν στην "παγίδα" τους και αρχίσουν οι μαζικές απολύσεις και καταπάτηση των συλλογικών μας δικαιωμάτων.
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Βασίλης Τζήμτσος