ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Άλλα έλεγες, άλλα κάνεις κυρία Τσουρή!


Διαβάστε τι έλεγε η Ελπίδα Τσουρή στην εφημερίδα "Τα Νέα" στις 17-4-2009:
«Από το 2005 προειδοποιούσαμε με όλους τους τρόπους, εντός και εκτός Βουλής, για όσα σάπια συνέβαιναν στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Επανειλημμένα, είχαμε καταγγείλει τον ανορθόδοξο τρόπο διεξαγωγής των διαγωνισμών για τις άγονες γραμμές, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, ότι σε συνδυασμό με την κατάργηση του ορίου ηλικίας των πλοίων, οι ίδιες εταιρείες θα εξακολουθήσουν να μοιράζονται με αδιαφανείς διαδικασίες, πλουσιοπάροχες επιδοτήσεις, για υπέργηρα πλοία. Δυστυχώς, επαληθευτήκαμε με τον πιο τραγικό τρόπο».
ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, Η ΚΥΡΊΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΗΣΩΝ, ΚΑΝΕΙ ΆΛΛΑ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΔΟΤΕΊ ΚΑΙ ΠΛΟΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ"!
Για να δούμε, κυρία Τσουρή το...όραμα σας για τις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Γιατί συνεχίζετε τον...ανορθόδοξο τρόπο διεξαγωγής των διαγωνισμών επιδοτώντας υπερήλικα πλοία;
Βασίλης Τζήμτσος
ΥΓ. Τελικά, ο μόνος έξυπνος και έμπειρος πολιτικός κατά την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην Αντιπολίτευση, είναι ο Γιώργος Ανωμερίτης, ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις κατά πάντων και τώρα προωθεί στον ΟΛΠ όσα είχε εξαγγείλει η προηγούμενη διοίκηση επί Νέας Δημοκρατίας. Κινεζικό ΣΕΜΠΟ, Ξενοδοχείο πέντε αστέρων, Εκθεσιακό-Εμπορικό Κέντρο και κάποια έργα-βιτρίνα που είχε υποσχεθεί επί κυβερνήσεων Σημίτη επτά χρόνια πριν...