ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΠΕΡΣΙΝΑ... ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ....


PROS PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ


Απάντηση στο ΣΑΛΙΑ, στάζοντας άρθρο : «ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΤΩΡΑ,ΤΑ ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ».

Κύριοι, βασικά, ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!
Αλλά ,ας πάρουμε τα πράγματα για ακόμη μία φορά με τη σειρά τους.
Θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε τα γραπτά κάποιων Βολεμένων Φερέφωνων της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΒΑΤΖΟΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Γιατί, πως αλλιώς να εξηγηθεί τόση ευθιξία
Μήπως λέμε μήπως, κάποιος που ΝΟΜΙΖΕ ότι θα παρέμενε στο απυρόβλητο, διάβασε το προηγούμενο άρθρο και αναγνώρισε την καρτουνίστικη φυσιογνωμία του ?
1) Αρχίζοντας απο το «ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΕΑ...ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ‘’ΛΟΥΔΟΒΙΚΕ’’», σας λέμε το εξής :
Ακόμη και οι έχοντες λάβει τη βασική παιδεία-εκπαίδευση σε τούτη τη χώρα είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι όταν κάποιος γράφει ένα άρθρο πρός ανάρτηση σε ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Blog, όπως το προκείμενο, αυτό απευθύνεται σε κάθε επίδοξο αναγνώστη και όχι μόνο σε αυτούς, που επιθυμεί να ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ-ΧΛΕΥΑΣΕΙ τη νοημοσύνη τους, εκτός και αν υπάρχει η κατάλληλη σήμανση, η οποία και απουσίαζε στην προκείμενη περίπτωση.
Την επόμενη φορά, μήπως να επισημαίνατε πρίν το άρθρο
:
Προσοχή να αναγνωσθεί μόνο απο ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΥΠΟΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΑ και ΜΥΓΟΧΑΦΤΕΣ, τότε όμως θα παραμόνευε ο κίνδυνος να διαβαστεί μόνο από,ξέρετε, εσείς ποιόν!!!
Ρε μπείτε στον κόπο να αντικρίσετε την αλήθεια ΚΑΤΑΜΑΤΑ,έστω και για ΜΙΑ φορά.
2) Όσον αφορά το « ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ‘‘ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ’’...», σας λέμε τα εξής :
Για πολλοστή φορά θα αναφέρουμε αυτό, που έχουμε κατ επανάληψη γράψει και η πλειοψηφία των υπηρετούντων στα Κέα γνωρίζει, δηλαδή ότι και μόνο, που βρίσκονται σε ακτίνα ΠΤΥΕΛΟΥ στα Κέα ,οι κύριοι Σκοπελήτης-Νισιανάκης...?
και 5-6 από του λόγου σας, τότε «ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ» , το μόνο, που λείπει απο τα παρατράγουδα του Ξαβερίου είναι η Ανίτα..
και είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να σχεδιασθεί-εκτελεσθεί η επόμενη επιχείρηση με κωδική ονομασία Μ.Π.Ο.Υ.Γ.Ε.Λ.Ο, μιας και τα ονοματιζόμενα αστροπελέκια (εν πλήρη αντίθεση με τους υφισταμένους τους), το μόνο ταλέντο, που άφθονα διαθέτουν είναι το ΜΑΣΗΜΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ και ΚΡΟΥΑΣΑΝ.
Ανοίξτε τα βολεμένα σας ματάκια και αντιληφθείτε ότι κάτι τέτοιοι,σε άλλη χώρα, δεν θα φορούσαν ούτε καν στολή οδοκαθαριστή(καθ όλα υπεύθυνη, απαιτητική και παρεξηγημένη εργασία), πόσο μάλλον ΤΙΜΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ...
Όσο και να προσπαθούν κάποιοι δια του αντιθέτου αποδείξαντες, να ξέρετε ότι το : ΑΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΨΑΡΙΟΥ, ΤΟΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ...
3) Όσον αφορα το «ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΑ», σας λέμε τα εξής :
Σχετικά με αυτούς, που κατηγορούνται-αναφέρονται, δηλαδή το αχτύπητο Δίδυμο, και οι υπόλοιποι 5-6 ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ, ακόμη και οι καθαρίστριες γνωρίζουν ποιοί είναι.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους στα Κέα Πειραιά, όχι μόνο δεν υπήρξε ποτέ απο μέρους μας αρνητική αναφορά, αλλά ακριβώς το αντίθετο.
Γι αυτό κύριοι, Σκοπελήτη-Νισιανάκη-...? και προσκυνημένη ουρά αυτών, μην επιχειρείτε να εντάξετε-προσωμοιάσετε εαυτούς εις/με Κέα Πειραιά.
ΑποτελείτΕ ρυπαρή μειοψηφία, παράδειγμα προς αποφυγήν και ουδεμία σχέση έχετε με Κεατζήδες.
4) Όσον αφορά το «ΑΝΤΡΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ...», σας λέμε τα εξής :
Όταν ξεμυρίσει η πυρίτιδα και καταλαγιάσουν οι φλόγες και ο «αχός» της μάχης, τότε θυμηθείτε να παραγγειλετε κανά Freddo απο τον Γρηγόρη και κανά διαλεχτό Πιτόγυρο απο το «round-round all», μωρέ «σφάχτες» της ΠΟΥΔΡΑΡΙΣΜΕΝΗΣ Διοίκησης...(σκέτο έ !!!)
5) Όσον αφορά το « ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ...

Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΟΛΠ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ...», σας λέμε τα εξής :
Έχετε απόλυτο δίκιο!
Δεν φταίει η Διοίκηση, πρωτίστως ευθύνεται ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΙΟΣ IV,
ο BATMAN, o ROBIN ,ο Ποπάυ, η Φιλαρμονική της Βιέννης και ο δήμαρχος της πόλης «Σιέστα», της Επαρχίας «Βλήτο» του ανατολικού «Ροχαλιστάν»...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε μπάς και νομίζετε ότι το Peiratiko απευθύνεται σε τίποτα, κατα τα άλλα συμπαθέστατα, άτομα με νοητική υστέρηση ή έχετε μπερδέψει τις ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ με τίποτα ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ?
6) Όσον αφορά το « Ο ΟΠΛΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΦΤΑΙΕΙ,ΠΟΥ ΦΥΛΑΜΕ ΣΚΟΠΙΕΣ Η ... ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?», σας λέμε τα εξής :
Άν είχατε μπεί στον κόπο να διαβάσετε στοιχειωδώς προσεκτικά τα προηγούμενα άρθρα, θα καταλαβαίνατε ότι για τα παραπάνω και βέβαια δεν ευθύνεται ο οπλονόμος, αλλά οι Χαρταετοί που ονόμαζαν/ούν εαυτόν Διοικητή-Υποδιοικητή και πάει λέγοντας...
Ο κυρ Οπλονόμος βέβαια, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για την ιδιαιτέρως προνομιακή μεταχείριση των 3+ στο προηγούμενο άρθρο αναφερόμενων ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ, ευθύνεται για το ότι το «βυζιανάρικο», που έχει για βοηθό κάνει ότι θέλει και όποτε θέλει, ευθύνεται για το ότι ΚΑΒΑΤΖΩΝΕΙ τον εχυδνο-συνδικαλιστή βάζοντας τον διαρκώς πρωινές υπηρεσίες, χωρίς όμως να κάνει υπηρεσία Α/Φ, για να αποφεύγει ευθύνες και να κοπρίζει κατα βούληση, ευθύνεται για το ότι για να πάρει κάποιος αυτό που στειχειωδός δικαιούται-προβλέπεται απο το νόμο πρέπει να τον «ενοχλεί» και να εισπράτει το ότι του κάνει και χάρη και γενικά για αρκετά μεγάλο μέρος του μπάχαλου το οποίο σχετίζεται με τις καβατζοβάρδιες, μιας και κανείς ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ρε, εσείς της «απαίδευτη-αδούλευτης» Διοίκησης, δεν έχετε κάν τη διάθεση να βγάλετε δίκαιες βάρδιες...
(Το ελάχιστο δυνατό ,που θα μπορούσατε να πράξετε), είναι ποτέ δυνατόν να προχωρήσετε παραπέρα, προασπίζοντας τα μεσσοπρόθεσμα-μακροπρόθεσμα συμφέροντα του κλιμακίου ?
7) Όσον αφορά το «ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...
ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ», να γνωρίζετε τα εξής
:
α) Τυχόν επίδοξοι Μάγκες να προσέχουν καθότι κυκλοφορούν ακόμη τρένα-τράμ!
β) Το δικό σας γλειφτερό ονοματάκι δεν το ήδωμεν να φιγουράρει πουθενά, όχι ότι ενδιαφέρει κι όλας, το «έργο» σας μιλάει απο μόνο του...
γ) Σε περίπτωση, που είχαμε να κάνουμε με άντρες διαθέτοντες «ΚΑΡΟΥΛΙΑ»-ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ και «ΜΠΕΣΑ», τότε να είσασταν σίγουροι ότι θα αναγράφονταν τα στοιχεία ημών.
Επειδή όμως αντιμετωπίζουμε, Μοχθηρά-Κουτοπόνηρα-Εκδικητικά- Ύπουλα και Ανίκανα ανθρωπάκια-ποντικάκια επιλέξαμε να αντιπαρατεθούμε ,χρησιμοποιώντας δικά σας μέσα-τακτικές.
Ανακεφαλαιώνοντας θεωρούμε ότι για την ώρα έχουν κατ επανάληψη ειπωθεί ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, σε αυτό αλλά και στα προηγούμενα άρθρα , εάν όμως κάποιοι «μωροί» επιθυμούν, λόγω ΒΙΤΣΙΟΥ ίσως, να τα ακούν «again and again and again», τότε : NIENTE PROBLEMA COMΒANIEROS...

Υ.Γ 1 : Το όλο σκηνικό «μεταφορικά» θυμίζει μεσημεριανό τηλεοπτικό πάνελ, στο οποίο κάποιοι εκ των προσκεκλημένων αποκαλύπτουν ότι μία εκ των παρεβρισκόμενων «τηλεπερσόνων», προβαίνει στο αρχαιότερο επάγγελμα επί γής κατόπιν αδράς αμοιβής.
Εν συνεχεία η «θιγόμενη» τηλεπερσόνα αντί των αυτονόητων, δηλαδή να ντραπεί, να κοκκινίσει και τουλάχιστον να ξεκουμπιστεί απο το πάνελ, αυτή αναθαρεί, ξεσπαθώνει, απειλεί και το μόνο που την ενοχλεί είναι η ***ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και ΟΧΙ ΤΑ «ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ» ΤΗΣ***
Υ.Γ 2 : Έ ρε Δ.Ν.Τ που θέλουν μερικοί...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΡΟΛΟΣ(όχι ο Κούν!)