ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΤΥΧΩΣ, κύριοι, που σας ....τρέμει , ο κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!!


ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

ΕΠΛΣ Αττικής Πειραιά & Νήσων

Πειραιάς, 05/11/10

Σχετικά με την χορήγηση του Εκλογικού Επιδόματος, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι:

Αρχικά υπογράφηκαν δύο Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ), η μία για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ., όπου χορηγούνταν εκλογικό επίδομα 700 ευρώ, ενώ στη δεύτερη ΚΥΑ που αφορούσε τα στελέχη του Λ.Σ., υπήρχε άρθρο σύμφωνα με το οποίο το επίδομα υπόκειντο σε φορολόγηση 25%.

Το συνδικαλιστικό μας όργανο πραγματοποίησε συναντήσεις με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, γνωστοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση ότι οι Λιμενικοί δεν θα ανεχθούν για μια ακόμη φορά μονομερή αδικία εις βάρος τους, καλώντας τους παράλληλα να εφαρμόσουν την ισονομία που προβλέπεται από τα άρθρα 4 και 22 του Συντάγματος.

Aποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η προφορική δέσμευση του Υπουργού Οικονομικών ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γεωργίου για ισόποση καταβολή του επιδόματος και στα στελέχη του Λ.Σ. άνευ φόρου, μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, καταβολή η οποία θα πραγματοποιηθεί, το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου.
Η σχετική ΚΥΑ πρόκειται να υπογραφεί σήμερα και θα ακολουθήσει σχετική ανάρτησή της στην ιστοσελίδα μας.

Καλούμε τα μέλη μας να κλείσουν τα αυτιά τους σε όποια τυχόν κινδυνολογία αναπτύσσεται και να απευθύνονται για αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΔΙΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ -ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ