ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ


επιστολή στο peiratikoi@yahoo.gr

Μέρα απεργίας με τρίωρη στάση εργασίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. Μέρα μεσημέρι και το κτίριο του ΥΘΥΝΑΛ στη Δραπετσώνα ήταν ασφυκτικά γεμάτο.
Συμμετοχή στην στάση εργασίας ΜΗΔΕΝΙΚΗ.


Λογικό και αναμενόμενο κύριοι του Συλλόγου του Πολιτικών Υπαλλήλων του ΥΕΝ. Μού έκανε εντύπωση ότι δεν είδαμε τον "κοτσιδάκια" Πρόεδρο και τη "Σαλαμινομάχο" Συνδικαλίστρια να επισκέπτονται κανένα γραφείο, ώστε να καλέσουν σε συμμετοχή στην απεργία. Και λέω ότι μου κάνει εντύπωση διότι επί ΝΔ, αμφότεροι συνεπικουρούμενοι από σημερινούς Διοικητές Νοσοκομείων καλούσαν σε μαζική συμμετοχή για να φύγει η καφρίλα της ΝΔ.
Μιλούσαν για τα δομημένα ομόλογα, το Βατοπέδιο, τη Siemens.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΝΔ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.

Κρίμα κύριοι του Συλλόγου μας.

Κρίμα για τον κοτσιδάκια Πρόεδρο που σιωπά. Λογικό αφού δεν πατά καν το πόδι του στην Υπηρεσία του από το πολύ συνδικαλιστικό τρέξιμο. Μέχρι και ο Γενικός Γραμματέας κ. Βλάχος ήθελε να κάνει ΕΔΕ εναντίον του, όταν επισκέφτηκε το ΔΠΚΕ Δ΄ και δεν τον βρήκε. Αλλά δεν τόλμησε να προχωρήσει γιατί όλοι προέρχονται από το βαθύ συνδικαλιστικό ΠΑΣΟΚ.

Κρίμα για την Σαλαμινομάχο ευτραφή συνδικαλίστρια που έχει πάρει δύο μεταθέσεις στο πρώτο οκτάμηνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Και σε αντάλλαγμα σιωπά!
Κρίμα για τον πρώην πρόεδρο - αντιδήμαρχο - διοικητή Νοσοκομείου που έχει ξεχάσει που βρίσκεται το ΥΕΝ.

Κρίμα για όσους πήραν την άγουσα για Υπουργικά και Υφυπουργικά Γραφεία και θέλουν να είναι ταυτόχρονα στο ΔΣ του Συλλόγου.

Κρίμα που δεν εμφανιστήκατε έστω μια φορά να ρωτήσετε πως τα βγάζουν πέρα οι υπάλληλοι σας.

Κρίμα για όλους εσάς που καταντήσατε άλλοι μια κόπια του ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ και του ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ.

ΚΡΙΜΑ και πάνω από όλα κρίμα για εμάς του απλούς υπαλλήλους που είμαστε τα πραγματικά θύματα. ΚΡΙΜΑ...